Magazin > VIP
20037 ogledov

Ugledna Slovenka pokazala, kako se je znebila ogromnih prsi

Pika Zrim Planet TV
Znebila se je več kot kilograma prsi …

Pika Zrim, urednica portala Citylife.si, ki trenutno nastopa tudi v resničnostnem šovu Vražje dame na Planet TV, je v zadnji oddaji odkrito spregovorila o plastični operaciji, ki ji je življenje spremenila na bolje. Pika se je namreč odločila za zmanjšanje prsi, saj so se ji prsi v času menopavze povečale iz košarice D na košarico F, zaradi česar jo je bolel vrat, trpela je za glavoboli, težko je opravljala vsakodnevne obveznosti in se športno udejstvovala. 

Zaradi vsega naštetega se je odločila za zmanjšanje obsega svojih ogromnih prsi, in sicer na košarico C. Čeprav jo je bilo operacije zaradi narkoze malce strah, je danes z rezultatom presrečna, tudi zaradi tega, ker sedaj lažje izbere modne kose, ki ji lepo stojijo. 

Pika Zrim | Avtor: Planet TV Planet TV

Pika namreč ni le uspešna podjetnica in urednica, temveč tudi prava modna ikona, ki ji na Instagramu sledi več kot 10 tisoč sledilcev. A čeprav je vedno brezhibno in domiselno urejena, pa je njeno pravo bogastvo njena družina in trije vnuki, ki se jim aktivno posveča. Z vnukom se celo uči driftanja s kolesom, zato vsekakor velja za eno bolj modernih babic. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PIKA ZRIM (@pika_zrim)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PIKA ZRIM (@pika_zrim)

Komentarjev 3
  • Ulrich Schaffer 10:58 06.november 2021.

    Pa kakšna uspešna ženska, navadna sponzuraša kot vse tam notri. Naj povejo kako so prišle do tega, da so razširile noge kjer so Mele čas. Uspešne ja na denarju bivših, ampak kurba je pač kurba in te so drage a ...prikaži veča grde, samo uno iz Maribora piglej, plastik fantastik da je joj

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 12:39 20.oktober 2021.

    Pa so tetke željne pozornosti dobile svojo oddajo! Zdaj pa se ven mečejo in tekmujejo med sabo, katera bo sproducirala večjo neumnost za v javnost. Ena si manjša joške, druga ima ruske vzgojne metode, tretji mama še vedno daje žepnino. ...prikaži več Ma ni čudno, da gre vse hudiču v rit!

  • Dusan12 08:49 20.oktober 2021.

    Samo še gate Dalaj Lame si nadene pa takoj na modno pisto Džurićeve tastare

Sorodne novice