Magazin > VIP
2207 ogledov

Vse več trenj pri Triglavu: Marjanca sotekmovalcu dvignila pritisk

Exatlon Planet TV
Jezni Mikič: "Povedal ji bom svoje, pa tudi če se bo zjokala."

V Exatlonu je za nami morda najbolj tesna tekma doslej, nekaj časa je kazalo, da bodo modri vendarle zmagali. A na koncu si je zmago v tekmi za obstanek v Exatlonu spet zagotovila ekipa Triglav, vseeno pa so med rdečimi vse večje napetosti. Mikič se je odločil, da bo Marjanci povedal svoje.

Poligon, na katerem sta se ekipi merili za obstanek, je bil eden od najbolj atraktivnih doslej. Tudi tekma je bila izjemno napeta in izenačena, saj se je ekipa Jadrana tokrat izjemno dobro upirala, pred koncem pa je celo vodila z izidom 8:6. Nato pa so Franko Bajc, Aleksandra Podgoršek, Igor Mikič in Marjanca Polutnik s štirimi zaporednimi zmagami poskrbeli za popoln preobrat in tudi končno zmago.

Za obstanek v igri za 50 tisoč evrov se bosta v naslednji oddaji tako pomerili dekleti iz modre ekipe. To bo že tretji teden zapored, da se bodo člani modre ekipe morali posloviti od enega svojih članov. Prva dvobojevalka je zaradi najslabše osebne statistike na poligonih postala novinka Teja Tropan, njeno nasprotnico pa bosta tik pred dvobojem izbrala statistično najmočnejša člena Jadrana Žan Luka Konjar in Katarina Jerše. V naslednji oddaji nas sicer čaka tudi individualna tekma za medalje.

V rdeči ekipi je po dolgem nizu neporaženosti vladalo veliko veselje, saj so vsi člani vsaj še en teden varni pred izpadom iz igre. Kljub temu pa je Igor Mikič vse bolj nezadovoljen z eno od sotekmovalk. Očita ji, da si preveč lasti zasluge za zmage rdeče ekipe in da potrebuje preveč pozornosti.

"Danes mi je Meri res 'dvignila živec'. Po koncu tekme je padla na kolena, kot da je rešila svet," je o Marjanci Polutnik med drugim povedal Mišica in dodal, da so mu veliko bolj všeč skromni ljudje, kot je na primer Franko Bajc. Zaradi njenega vedenja, to je po njegovem povsem neprimerno, se je odločen z njo tudi pogovoriti. "To ji bom povedal in ne zanima me, ali se bo zato zjokala," je še dejal. A to ni prvič, da mu je kdo v nos, pred kratkim se je namreč jezil na Alexandro. 

Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouTube in na Facebook strani oddaje, zamujene dele pa si lahko ogledate na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice