Magazin > VIP
3643 ogledov

Tragedija igralca spet pahnila v odvisnost

Slabih novic ni prenesel dobro.

Jonathan Rhys Meyers ima za sabo pestro zgodovino odvisnosti od alkohola, a se je vmes pobral, si pomagal s terapijami in odvisnost premagal. Zdaj pa se je zopet zatekel k alkoholu, saj sta z ženo Mare Lane izgubila otroka.

 | Avtor: Profimedia Profimedia
Njegova soproga je žalostno novico delila s svojimi sledilci na Instagramu, kjer je zapisala, da se s splavom borita najbolje kakor le vesta in znata. "Z veliko žalostjo odpirava najina srca, da vam sporočiva, da sva že drugič izgubila otroka, ki sem ga nosila pod srcem. Otrok je bil zelo težko pričakovan  - sploh Jonathan si ga je zelo želel, zato je slabe novice prenesel zelo težko. S slabo novico se skušava soočiti najbolje kakor le znava," je Mare napisala pod fotografijo na Instagramu: "Depresija je resna stvar, tako kot njegova zgodovina alkoholizma, s katerim je bil rojen. Jonathan je vsako grdo stvar in vsako bolečino v življenju spremenil v nekaj lepega, v umetnost. Je najmočnejša oseba, kar jih poznam. Ne poznam osebe, ki bi v življenju preživela toliko, kolikor je on preživel in hkrati v življenju dosegel takšne cilje kot jih je on. Se pa zdi, da vsakič, ko narediva korak naprej, nekaj pride vmes in sva spet dva koraka nazaj."

Dopisala je, da je njen mož alkoholik, ki svojo žalost v alkoholu utaplja med službami. Dopisala je, da vsem, ki so njenega moža fotografirali pijanega, niso imeli te pravice, a dam jih odpušča. "Kdor ga je slikal v takšnem stanju, ni imel prav, da je to naredil. Tako se J sooča z žalostjo. Ampak, mogoče ste morali fotografirati in z denarjem nahraniti svojo družino, ne vem … Odpustim vam."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.