Magazin > VIP
70 ogledov

Jonathana Rhysa Meyersa obsodili

Jonathan Rys Meyers Flynet
Irskega igralca Jonathana Rhysa Meyersa so obsodili na en mesec pogojne kazni in 1.351 evrov denarna kazni.

Jonathan Rhys Meyers se je moral včeraj zglasiti na sodišču v Franciji, kjer so mu sodili zaradi razgrajanja na pariškem letališču. Incident se je zgodil leta 2009. Popolnoma vinjen je začel razgrajati v nekem baru, udaril točaja in zagrozil trem policistom. "Dal bom milijon dolarjev, samo da vas uničim. Ubil vas bom in tudi vašo družino," naj bi kričal igralec, znan iz serije Tudorji.

Izpad na letališču Charles de Gaulle pa ni edini incident, ki ga je Meyers povzročil v javnosti. Leta 2010 ga je letalska družba United Airlines zaradi popivanja na letališču JFK v New Yorku kaznovala z doživljenjsko prepovedjo letenja z njihovimi letali.

V Dublinu rojeni zvezdnik se z odvisnostjo od alkohola bori že dalj časa. Maja se je odločil za odvajanje, le en mesec pozneje pa je v javnost prišla vest, da je poskušal narediti samomor. "Kadar pijem, sem kot Bambi. Vedem se kot 16-letnik," je nekoč izjavil Meyers.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.