Magazin > VIP
6978 ogledov

To sta se Harry in William pogovarjala po pogrebu

princa Harry in William Profimedia
Pred kamerami sta izmenjala nekaj stavkov. O tem naj bi tekla beseda ...

Ko sta se princ William in Harry v soboto po več kot letu dni spet prvič skupaj pojavila v javnosti, sta vseeno spregovorila nekaj kratkih stavkov, čeprav za dedkovo krsto nista korakala drug ob drugem, pa tudi med žalno slovesnostjo sta zaradi kovid pravil sedela ločeno. 

A sta cel svet razveselila, ko sta po žalni slovesnosti iz kapelice odšla z ramo ob rami in spregovorila nekaj stavkov. Kot poroča britanski Express, ki je s pomočjo bralca z ustnic, ugotovil, kaj sta se brata pogovarjala, naj bi William in Harry izmenjala nekaj besed o prelepem pogrebu. "To je bilo super, kajne," naj bi Will rekel Harryju, ta pa mu je odgovoril: "Tako kot bi si on želel." (princ Philip op. a.) Nato je Will še enkrat poudaril: "Kako lep obred in glasba."

Opazovalci britanske kraljeve družine vidijo to kot znak zbliževanja med bratoma, kar je bila tudi ena izmed zadnjih želja princa Philipa, ki naj bi pred smrtjo svojo družino prosil, naj "rešijo razlike in se zavedajo svoje dolžnosti do kraljice in države."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice