Magazin > VIP
39607 ogledov

Napovedi uresničene: Harryja in Willima ni združila niti smrt dedka

Princ Philip
1/6
Epa
Žalosten dan za kraljevo družino in Britanijo …

Nekaj minut do 16.00 se je na Otoku začel pogreb princa Philipa, ki je v stotem letu starosti umrl prejšnji petek. Za krsto, ki so jo v kapelo sv. Jurija v Windsorju peljali z Land Roverjem, sta prva stopala princ Charles in princesa Anne, sledila sta princ Edward in princ Andrew, nato pa princ William in princ Harry, med katerima je stal Peter Phillips, sin princese Anne. Na vprašanje, ali je ta odločitev odsev odnosa med bratoma, je predstavnik palače že med tednom povedal: "To je pogreb in ne bomo dovolili, da bi se nas vpletalo v domnevno dramo.“ Sta pa po žalni slovestnosti brata stopala drug ob drugem, Harry in Kate sta celo izmenjala nekaj besed. 

Kraljica se je v kapelo pripeljala z državniškim Bentleyjem, spremljala jo je dvorna dama, ki pa z njo ni vstopila v kapelo. Na pogrebu je v živo prisotnih namreč le 30 najožjih družinskih članov. Žalna slovesnost je trajala eno uro. 

Komentarjev 4
  • dusan72 23:34 17.april 2021.

    Tehnično gledano ju je združil šele pogreb in ne smrt. Ampak kaj drugega pričakovati od Fetiševe?

  • leonardo 18:40 17.april 2021.

    Ne bo držalo. Po končanem slovesu sta šla Harry in Wiliam ramo ob rami. Pogovarjal se je tudi s Katico. Pogreb je bilo potrebno pogledati do konca nato pa komentirati.

Sorodne novice