Magazin > VIP
82398 ogledov

To sedaj prodaja Luka Lah, eden od razvpitih "fantov z rajskih otokov"

luka lah YouTube
Do tega programa ne bo prišel vsak. Zanj se je treba kvalificirati.

Nekdanji član podmladka SDS Luka Lah, o katerem se je nazadnje pisalo zaradi njegovih povezav z dobavitelji hitrih testov, sedaj promovira program za "dvig miselnosti", ki je menda tudi njemu spremenil življenje – trening podzavestne uspešnosti (subconscious performance coaching). "Izmislili smo si celo ime," ponosno pove v kamero. 

Lah trdi, da je s to metodo odpravil strah pred pomembnimi odločitvami. 

"Ko sem po prvi terapiji odprl oči, je bilo, kot bi me ugrabili vesoljci. Zelo, zelo močna svetloba. Mislil sem, da me ni bilo kakšnih 45 minut, pod hipnozo pa sem v resnici bil 2 uri in 45 minut,“ je dejal in povedal, da že devet mesecev redno sledi temu programu.

Metoda ni nova. Gre zato, da s pomočjo hipnoze odpravimo miselne vzorce, mentalne ovire in ujeta čustvena stanja, ki nas ovirajo pri napredovanju. S pomočjo afirmacij in meditacij nato podzavest reprogramiramo.

Lah poleg dviga samozavesti in večje uspešnosti obljublja tudi, da boste spoznali vseh 12 osebnosti, ki menda prebivajo v vsakem od nas, a do tega programa ne bo prišel vsak … "Naroči se na pogovor z mano, preveri, ali izpolnjuješ pogoje. Sprejemamo le pet oseb naenkrat," Lah razloži na svojem YouTube kanalu.

Komentarjev 23
  • Avatar pantani
    pantani 08:02 19.april 2021.

    Kva bi ga tepu!!!

  • jakec1575 23:46 18.april 2021.

    nasmeh je ze polovicen in skozi stisnjene zobe, kmalu ga ne bo vec. vsakega ujamejo njegova dejanja. prej ko slej.

  • ivan088 19:06 18.april 2021.

    Ogaben poskus farbanja ljudi s strani SĐS-ovca!