Ko sem po prvi terapiji odprl oči, je bilo, kot bi me ugrabili vesoljci. Zelo, zelo močna svetloba. Mislil sem, da me ni bilo kakšnih 45 minut, pod hipnozo pa sem v resnici bil 2 uri in 45 minut,“ je… ...prikaži več dejal in povedal, da že devet mesecev redno sledi temu programu...to je posledica kokaina in substanc SDS podmladka .
Njemu se je svet odprl v vesoljne razsežnosti,ko je po nabavi ničvrednih hitrih testih doživel sladek zaslužek in se muni zgodilo nič hudega, pa še "nadaljnji" uspešni uvoz mu so porihtali iz stranke-navadno preseravanje iz davkoplačevalskega denarja ali kdo nam… ...prikaži več kaj more,ko za nami stojijo najjačji....
saj ima fant dejansko prav. saj poznate kot olimpiski moto , "važno je sodelovati, ne zmagati". e, malo morgen. samo tole je tako stara stvar, ena od njih se je pred desetletjem prodajla kot "secret"- skrivnost, treba je stvar vsakih… ...prikaži večh nekaj lept prepakirat in zavit v novo embalažo. je pa tako, če nisi se začel borit, si že izgubil.
"Edini način nadzorovanja ljudi je, da jim lažeš."
Scientološka cerkev v mnogih pogledih deluje kot skrivna in elitistična sekta. Njena struktura je strogo piramidalna, upravljanje totalitarno, svojim članom pa le počasi razodeva vso »resnico« o sebi in svojem nauku.
Ko sem po prvi terapiji odprl oči, je bilo, kot bi me ugrabili vesoljci. Zelo, zelo močna svetloba. Mislil sem, da me ni bilo kakšnih 45 minut, pod hipnozo pa sem v resnici bil 2 uri in 45 minut,“ je… ...prikaži več dejal in povedal, da že devet mesecev redno sledi temu programu...to je posledica kokaina in substanc SDS podmladka .
A tak folk je v SDS stranki😂.oni naj bi bli nasi resitelji,pa za povrh bi jim se mogli ploskat😂😂😂
Je bil v SDS, toda ko je spoznal, da za njegove kalibre ni prostora, je izstopil.
Je bil še bolj nor kot šef.
Novi sistem za krajo.
Stranke bodo člani SDS!
Njemu se je svet odprl v vesoljne razsežnosti,ko je po nabavi ničvrednih hitrih testih doživel sladek zaslužek in se muni zgodilo nič hudega, pa še "nadaljnji" uspešni uvoz mu so porihtali iz stranke-navadno preseravanje iz davkoplačevalskega denarja ali kdo nam… ...prikaži več kaj more,ko za nami stojijo najjačji....
Tako zadevo lahko urediš z marsikaterim hipnotizerjem v Sloveniji, za 10 manj denarja. Tip prodaja Ameriko ovcam
Naroči se na pogovor z mano, preveri, ali izpolnjuješ pogoje. Sprejemamo le pet oseb naenkrat," ...člani SDS imajo popust .
stop making stupid people famous ..
Verjamem,da je hudič, ko te pamet zapusti!!
član SDS podmladka, reklamira hipnozo za uspešno življenje, ha,ha zombi !
Če človek ne jemlje redno zdravila , so lahko take in podobne hude posledice :)
Ogaben poskus farbanja ljudi s strani SĐS-ovca!
saj ima fant dejansko prav. saj poznate kot olimpiski moto , "važno je sodelovati, ne zmagati". e, malo morgen. samo tole je tako stara stvar, ena od njih se je pred desetletjem prodajla kot "secret"- skrivnost, treba je stvar vsakih… ...prikaži večh nekaj lept prepakirat in zavit v novo embalažo. je pa tako, če nisi se začel borit, si že izgubil.
"Edini način nadzorovanja ljudi je, da jim lažeš." Scientološka cerkev v mnogih pogledih deluje kot skrivna in elitistična sekta. Njena struktura je strogo piramidalna, upravljanje totalitarno, svojim članom pa le počasi razodeva vso »resnico« o sebi in svojem nauku.
Kva bi ga tepu!!!
Lol
nasmeh je ze polovicen in skozi stisnjene zobe, kmalu ga ne bo vec. vsakega ujamejo njegova dejanja. prej ko slej.
TOJE ČLAN SD SAMO FAJOMOVO NE POTPIRA IN NEMCA
Bogdan, še nisi uspel osvojiti malih tiskanih črk? A na kahlico pa že greš?
Še serje skozi usta. A je velikega intelekta ker zna pisati črke, res nepovezano v stavek, a pozna jih.
rdeči peneza nadan vila bo draga sebojite resnice ker ste tudi Jude okradli pokvarjeni do konca tudi vas bo doletela božja kazen.