Magazin > VIP
17365 ogledov

Tako je pri 61 videti telo ene najbolj znanih Slovenk!

Helena Blagne instagram
Pri 61. letih še vedno buri domišljijo!

"Ne pomnim, kdaj sem si v času svoje kariere med poletjem vzela več kot mesec dni dopusta. Da sem pri miru v miru. Skratka, jeseni bo potrebno biti v psihični, pa tudi fizični kondiciji, kajti takrat se bodo začele intenzivne priprave na dva velika projekta, ki ju bom realizirala v 2025. Fajn bo! Predvsem vrhunsko," je zapisala naša pevska diva Helena Blagne.

Helena, ki pozimi ponavadi dopustuje na Tajskem, tokrat ni razkrila, kje uživa. S setom fotografij, ki jih je objavila na Instagramu, je polepšala dan mnogim sledilcem. Na eni od njih je celo pokazala svojo postavo, ki jo je sicer zameglila, a kljub temu vidimo dovolj, da lahko zaključimo, da je pri 61 letih še vedno videti kot boginja. 

Preteklo poletje je za 24ur povedala, kako ohranja mladostni videz: "Pripomočkov je veliko, ampak vse je zastonj, če energetsko ne funkcioniraš." Glasbenica pazi tudi, kaj vnaša v svoje telo, da se veliko giblje in tudi, da je "odpikala" iz življenja vse ljudi, ki so jo obremenjevali. 

Lepotica se je to poletje mudila tudi v Italiji, nekaj časa pa je preživela v Avstraliji, kjer je zapela za naše rojake in na Instagramu objavila ganljivo sporočilo, ki si ga lahko preberete TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Pierre 09:53 18.avgust 2024.

    Helenca se brezupno bori s kilogrami...ne pomaga niti jahanje....

  • Jako 21:13 16.avgust 2024.

    Lepotica!!! Ha. Ha... Zoperirana avša.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 17:28 16.avgust 2024.

    Če bi tile dve dami, avtorica članka in Helenca, imeli priložnost videti kako fain šele jaz izgledam kadar trebuh not potegnem, bi prva pozabila pisat, druga pa pet..., ...za vedno!