Magazin > VIP
23556 ogledov

So v Dončićevem ljubezenskem življenju spet spremembe?

luka dončić Reševalni pas/Twitter Dončić bo moral izboljšati odstotek zadetih prostih metov.
Očitno se igramo mačke in miške.

Sta skupaj ali nista?
Nekateri menijo, da objave na Instagramu povedo več kot tisoč besed. Je tako tudi pri Luki Dončiću in Anamariji Goltes? Kdo ve, več kot očitno pa je, da golobčka spremljata naš portal.

Ko smo pozimi namreč prvi opazili, da si naš košarkarski as in njegova lepotica na Instagramu ne sledita več, izbrisala pa sta tudi ogromno skupnih fotografij, sta po objavi te novice to hitro spremenila in si ponovno začela slediti.
Zgodba se je ponovila nekaj mesecev kasneje. Po tem, ko smo ta teden poročali, kako si zaljubljenca na Instagramu izkazujeta ljubezen, pa sta s svojih profilov odstranila tudi ta namig. Luka je imel zapisano črko A in ob njej srček, Anamarija pa črko L. Kljub temu da sta namiga izbrisana, pa si par na Instagramu še vedno sledi in skupaj celo preživlja počitnice ob morju.

Čeprav je znano, da se Luka domačim medijem nerad oglaša na telefon, pa jim kljub temu očitno sledi. Pozimi nas je celo poklical in povedal, naj ne brskamo po njegovih osebnih zadevah in da si samo želi igrati košarko. Mi ga povsem razumemo, a s slavo in uspehi, žal, pride tudi zanimanje javnosti za zasebne zadeve.
V ZDA, kjer bo Luka odslej igral, pa je tovrstno zanimanje še toliko večje kot v Evropi. In ne le športniki, temveč tudi njihove izbranke so prave zvezdnice. Nekatere izmed njih imajo celo svoje resničnostne oddaje, kjer pridejo na dan prav vse podrobnosti iz zasebnega življenja. 

Komentarjev 4
  • smejka 07:26 16.julij 2018.

    Mulo hoče mir...mulo dobro igra, tako in drugače. Dokler se bere , se piše.Določeni osebki berejo vse, kritizirajo vse in tako živijo svoje sanje.

  • supreme 10:58 15.julij 2018.

    Verjetno, da vas je poklical ja.....😂😂😂😂😂.......mrbit kksen Šarec k je imitiral Doncica😂😂😂😂

  • Lovebites 10:41 15.julij 2018.

    Neverjetno.Vi ste posiljevalci s tem doncicem,dobesedno.Mulo hoce mir,ne mine pa dan,da ne bi objavili zmazka o njem?Obsedenost in posiljevanje.Zdaj ste celo sami to priznali.Bolano do konca.In ja,to bo ja,mulo in ta njegova wanna be modelka vas spremljata.Buahaha.Ste kot podrepna muha.

Sorodne novice