Magazin > VIP
6270 ogledov

Še en udarec za Deppa

johnny depp, amber heard Profimedia
Pogodbo z Deppom prekinil eden največjih filmskih studiev …

Londonska ekipa produkcijske hiše Warner Bros je iz snemalnega urnika tretjega dela franšize Fantastic Beasts (Magične živali) umaknila igralca Johnnyja Deppa. Šef studia Toby Emmerich se je odločil, da prekinejo vse vezi z zvezdnikom, ki naj bi v vseh petih delih franšize igral temnega čarovnika Gellerta Grindelwalda. To se je zgodilo po tem, ko je Depp v Londonu izgubil tožbo proti tabloidu The Sun. Sodnik je po razsodbi namreč povedal, da je bila velika večina domnevnih napadov na Heardovo, Deppovo bivšo ženo, dokazana, pri tabloidu The Sun pa so se Amber zahvalili za pogum. S tem so na sodišču potrdili, da je bil Depp do bivše žene res nasilen.

Kljub temu da je Depp za tretji del franšize posnel le eno sceno, pa bo dobil polno plačilo, saj je s produkcijsko hišo podpisal tako imenovano pay or play pogodbo, ki jo podpiše večino zvezdnikov njegovega kova. Ta pogodba veleva, da se igralca polno plača tudi, če posneti prizori ali film ne pridejo na platna ali če se vmes odločijo, da bo njegovo vlogo odigral nekdo drug. Deppa Warner Bros tehnično tako ni odpustil, ampak so ga prosili, da od vloge odstopi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice