Magazin > VIP
8439 ogledov

Depp proti Heard: Njena asistentka na sodišču povedala neverjetno zgodbo

amber heard Profimedia
Amber Heard je njeno pričanje škodilo.

Johnny Depp toži tabloid The Sun, ker je pisal, da je bil nasilen do Amber Heard. Depp obtožbe zavrača in trdi, da je bila njegova soproga tista, ki je bila nasilna. Poškodovala naj bi ga s steklenico vodke, ki jo je zalučala vanj, na njem pa naj bi celo ugasnila cigareto. 

Na sojenju je igralko sedaj močno obremenila njena nekdanja asistentka, Kate James, ki trdi, da Amber njeno zgodbo o spolnem nasilju prodaja za svojo.

Ko je še delala zanjo, ji je zaupala, da je bila, ko ji je bilo 26 let, v Braziliji posiljena. Amber naj bi takrat zelo zanimalo, kaj se je zgodilo in kako se danes spopada s to travmatično izkušnjo. "25 junija sem dobila dokumente, ki se nanašajo na mojo vpletenost v ta primer. Ko sem jih preučevala, sem bila v šoku, saj sem ugotovila, da je gospa Heard ukradla mojo zgodbo o spolnem nasilju in jo spremenila tako, da bi ji čim bolj koristila,“ je povedala igralkina nekdanja asistentka, ki tudi trdi, da je Amber zelo veliko pila. "Vem, da je pila vino, saj sem videla prazne steklenice. Vsak dan sem med drugo in četrto uro zjutraj dobivala njena zmedena sporočila, ki jih je pisala v vinjenem stanju,“ je še dodala.

johnny depp Magazin S to fotografijo želi uničiti Johnnyja Deppa

James, ki je za Heard delala tri leta, tudi pravi, da ji je Amber 24. maja 2014 poslal sporočilo, da mora zapustiti Deppa, ker je v vinjenem stanju postal agresiven. Zvezdnica se je takrat preselila v hotel. "Ne vem, zakaj je šla v hotel. Ima stanovanje. Tja je šla s štirimi prijatelji in ob bazenu so priredili zabavo,“ je še povedala njena nekdanja zaposlena. 

Najboljši videi so na Joongli!

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.