Magazin > VIP
121903 ogledov

Sanjski moški: Kuhar hotela menda komaj čakal, da izpadeta ti dve kandidatki

sanjski moški POP TV
Brez dlake na jeziku je povedala, da nekatera dekleta ne znajo niti malo pospravljati za sabo.

Laura Beranič iz šova Sanjski moški je odkrito povedala, da so punce kar mesec in pol živele v pravem "svinjaku", saj nekatere menda niso znale pospraviti niti ostankov hrane.

"Jaz sem jih prosila, naj pospravljajo za sabo. Zjutraj, ko sem vstala, ni bilo čistih kozarcev, šalic, vse je ležalo po hotelu, olupki, polni pepelniki in ostanki hrane. Kuhar se mi je smilil, ker je še pospravljal za nami. Komaj je čakal, da gredo Mary in Sandra in ta klan domov. Enkrat je celo slikal njihovo in našo mizo, za primerjavo, kakšno so puščale za sabo. Jaz sem kar naprej nekaj pospravljala, ker me je bilo sram, da bi snemali v takem. Prišle so v šov, puščale svinjarijo in se obnašale, kot da so ti ljudje, ki so skrbeli za nas, naši sužnji. Katastrofa, da so prave packe, bi bil kar primeren izraz. Vse so želele biti gospodinje, ko so izvedele, da si Gregor želi družino, a še za sabo niso znale pospraviti. Jaz sem imela tudi v svoji sobi vse zloženo, čeprav sem imela najmanjšo sobo. Moj del sobe je bil pospravljen, druga polovica sobe, ki je bila od Nine S., pa je bila v razsulu," je iskrena Lara, ki pravi, da stvari vedno pove take, kot so, brez olepševanja, kar pri njej, kot smo videli v šovu, ceni tudi Gregor. 

Pa je bilo res tako hudo? Mary namreč pravi, da Laurine navedbe ne držijo: "Nikakor ni bila svinjarija, najbolj je bilo umazano od cigaret, a naša Laurica je vedno kaj komentirala, da je bila lahko v ospredju, ostale nismo imele težav s tem, ali je čisto ali ni. Jaz tako vedno rečem, da komentirajo tisti, ki so sami taki. Morda kdaj kakšne skodelice od kave nismo pospravile, ni pa bila svinjarija. Še vedno smo mnenja, da je imela Laura najbolj razmetano sobo in da je to zagotovo tisto pravo ogledalo."

Komentarjev 3
  • Ender3 10:14 05.junij 2021.

    Bedni je medij, ki takšne neumnosti poroča. Naj jih čuva POPtv, ki jih producira. Fujjjj

  • rd2dmk2 08:50 05.junij 2021.

    ja če te mone dajo v hotel pa še kuharja za povrh, kaj pa mislite da bodo naredile ? še šle šou " prenova stanovanja" in kaj delale ?. me če bi bil jest sponzor, bi vse dal v star ...prikaži več hlev pa : evo vam, zdej pa bo sanjski moški in še bolj sanjske dame naredle iz štale stanovanje. pa majo da delajo.. ne pa čikat in kofetkat cel dan. ma res lep vzor za mladino. cel life je eno poležavanje , drugi pa naj delajo zate. in cel kup bizgecev jih gleda, pa podpira. kdor gleda , plačat po sistemu sek=euro.

  • Albatroz 07:45 05.junij 2021.

    Žalostno ampak se zelo pogosto pri cigaretu vse konča, oseba ki kadi je lavilna, agresivna, nezavedna in še različne lastnosti lahko prevzame od osebe ki je prevzela to navado ponavadi so to starši.

Sorodne novice