Magazin > VIP
15185 ogledov

Lara po šovu udarila po Gregorju, on pravi: "Žal mi je, da ni šla že prej domov“

gregor čeglaj, lara goršek kos POP TV
Lara pravi, da je bil na ceremoniji pijan.

V nedeljo je morala šov Sanjski moški zapustiti Lara Goršek Kos, ki je Gregorju pred podelitvijo vrtnic priznala, da si ne želi otrok. To je za 31-letnika nesprejemljivo, saj sanja o tem, da bi nekoč postal oče. 

tjaša kramerič Sanjski moški Magazin Ozadje spora: Lara v šovu povedala svojo plat zgodbe, to pa pravi Tjaša

Po šovu je Lara za Svet24 dala intervju, v katerem je Gregorja obtožila, da je bil med snemanjem vinjen. "Tisto malo, kar sem videla Gregorja, je bil na obeh ceremonijah vrtnic pijan; saj razumem, ni lahko biti v takem šovu, ampak najbrž ni zastonj notri in bi se lahko malo bolj potrudil. Neki odnos do žensk bi moral imeti; to, kar je pokazal z alkoholom, je meni »bljak«. Ne da ne maram alkohola, se ga znam tudi sama napiti, ampak v takšni situaciji se mi to ne zdi primerno,“ je povedala za omenjeni medij.

Tjaša Kramarič Sanjski moški Magazin Sanjski moški: Uf, odrinila sotekmovalko, Tjaša se je počutila kot dr**

Ko smo Gregorju prebrali, kaj je dejala, je bil zgrožen. "Škoda besed ... Glede na to, da cel šov sloni na meni in da imam v glavi milijon stvari – od tega, kaj moram početi pred kamero, kam gledati, kaj spraševati dekleta - je zadnja stvari, ki mi v taki situaciji pade na pamet, alkohol. Z dekleti nisem nazdravljal z alkoholom. Sem proti pijančevanju. Nič nimam proti kozarcu alkohola, sem pa proti temu, da se napiješ, še zlasti v šovu, v katerem moraš biti drugim za vzor. To, kar ona govori, so bedarije. Morda želi opravičiti svoj odhod domov. Po vsem tem, kar slišim o njej in kar sem videl, mi je žal, da ni šla domov že prvi dan oziroma pred podelitvijo vrtnic,“ je povedal za Žurnal24.

Komentarjev 1
  • Thomas_Velazquez 15:50 26.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na ur0. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦