Magazin > VIP
18 ogledov

Rebeke vprašanja o hčerki ne motijo

Rebeka Dremelj Dejan Nikolič
Pevka Rebeka Dremelj ima za sedaj dobre izkušnje z ljudmi, ki jo sprašujejo o hčerki Šajani.

Ponosna mamica nekajmesečne Šajane o svoji hčerki zelo rada govori. Potem ko nam je razkrila, kako jo oblači, je sedaj spregovorila o načrtih za letošnji dopust v troje. Kam se bodo odpravili, je še skrivnostna, imajo pa v mislih tri destinacije, dve čez lužo, eno pa v Sredozemlju. Katero bodo izbrali, se bodo odločili, ko bo čas za to, je povedala Rebeka.

Sicer pa se s svojo hčerko sprehaja, kamor jo zanese pot. "No, na koncerte ravno ne hodi z mano," pravi v smehu.

Med sprehodom pa jo mnogi ustavljajo in jo sprašujejo o hčerki. In ker se o njej zelo rada pogovarja, ji tovrstna vprašanja mimoidočih ne gredo na živce. "Ljudje so uvidevni in prijazni, je pa res, da sem zaščitniška kot vsaka mama in kakršno koli čudno dejanje ne bi niti malo tolerirala," odgovarja na vprašanje, če je imela z ljudmi kakšno slabo izkušnjo.

Jo je pa zmotila opazka neke ženske, ki jo je ob rožnatem vozičku vprašala, ali vozi fantka ali punčko. "Morda sem zelo staromodna, ampak roza barva in dojenček moškega spola mi pač nekako ne gresta skupaj. Je pa res, da je danes vse možno," še pravi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.