Magazin > VIP
6785 ogledov

Princa obžalujeta zadnji pogovor z mamo, princeso Diano

princesa Diana, princ harry, princ william profimedia
"Verjetno bom do konca življenja obžaloval ..."

Princ William in princ Harry sta v intervjuju povedala, da bosta za vedno obžalovala njun zadnji telefonski pogovor z mamo, princeso Diano.

Harry, ki je bil ob mamini smrti star 12 let, je v intervjuju za dokumentarni film ob 20. obletnici Dianine smrti, povedal: "Vse, česar se spominim, je, da bom verjetno do konca svojega življenja obžaloval, da je bil zadnji telefonski pogovor tako kratek."

Njegov starejši brat William pa je prav tako povedal, da mu zadnji pogovor ne da miru. Princa sta bila takrat na Škotskem, kjer sta se zabavala z bratranci in sestričnami. "S Harryjem se nama je hudo mudilo in sva se zelo hitro poslovila od nje. Če bi vedel, da se bo zgodilo, kar se je zgodilo, ne bi bil tako ignorantski."

Harry pa je dodal: "Vem, da naju je poklicala iz Pariza. Kaj točno sva se pogovarjala in kaj sem ji rekel, se ne spomnim. Vem samo, da bom do konca življenja obžaloval, da je bil pogovor tako kratek."

V dokumentarnem filmu, ki si ga bodo Britanci lahko ogledali že dnes, sta Harry in William mamo opisovala kot zelo navihano.: "Njen moto je bil, da sva lahko navihana in da lahko nagajava, kolikor hočeva, samo, da naju ne bodo ujeli. Bila je zelo razigrana mama.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice