Magazin > VIP
2144 ogledov

Diana klicala Camillo: "Naročila sem, da te ubijejo"

princ Charles camilla Reuters
Princesino stanje se je pred ločitvijo znatno poslabšalo, Camilli grozila s smrtjo.

V biografiji Andrewa Mortona so razkrite nove podrobnosti v odnosu med Camillo Parker in princeso Diano. Mortonu naj bi Diana v intervjuju priznala, kako je grozila Camilli, ki se je smukala okoli Charlesa.

Diana je Camillo poklicala sredi noči in ji rekla: "Poslala sem nekoga, da te ubije. V dvorišču so. Poglej skozi okno. Ali jih vidiš?" Dianino psihično stanje se je po tem znatno poslabšalo. Bila je paranoična in prepričana, da jo bo izdal nekdo, ki pozna podrobnosti njenih groženj. V določenem trenutku je vsakemu od tajnikov, ki so vedeli za njena dejanja, pustila sporočilo: "Vemo, kje si ti in kje je tvoja žena. Vemo, da nisi bil zvest."

Charles je leta 1994 priznal, da je že takrat bil v zvezi s Camillo, kasneje pa je o njunih zakonskih težavah spregovorila tudi Diana. "V tem zakonu je bila gneča, saj smo bili trije," je takrat izjavila princesa. Charles in Diana sta se razšla leta 1996, Camilla pa je bila, po Mortonovih beseda, zelo užaljena, ker se je je prijel naziv 'ljubica'.

Komentarjev 2
  • micika 22:21 30.junij 2017.

    razšla sta se 1993 in ne 1996,uradno ločena 1995,očitno niste prebrali njeno biografijo,ki jo je napisal andrew morton,lepo piše.kdo kaj zakaj

  • Majazmaja 09:46 30.junij 2017.

    Ah, sv. Diana tudi ni bila tako nedolžna. Seveda je bila gneča v zakonu, če so bili v njem štirje: Diana, Charli, Camilla in kakšna od Dianinih 'igrač.'