Magazin > VIP
10046 ogledov

Prepoznate to znano Slovenko?

Katarina Benček Facebook
Kdo je ta ljubka deklica, ki je že v rosnih letih imela dober občutek za modo?

Dekletce na fotografiji je lepotica, podjetnica in vlogerka Katarina Benček, ki ji je ljubezen do mode in poziranja očitno položena v zibelko.  Že njena mama je bila lastnica modnega butika in Katarina jo je od malih nog nadomeščala v trgovini, kjer se je priučila veščin prodajanja. Mama se je pred kratkim sicer upokojila, Katarina pa je ravno dobro začela svojo modno zgodbo z butično trgovinico v centru Ljubljane, ki jo je poimenovala Urbani obešalnik. "To je šlo vse tako organsko, da niti ne dojameš," je o ljubezni do lepih oblačil povedala Katarina.

Katarina Benček | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

O ljubki fotografiji, na kateri je takrat že mala Katarina izrazila svoj okus za modo, pa je dodala: "Fotografija  je nastala med poletnimi počitnicami pri babici v Srbiji. Babi je zelo rada šivala,  jaz pa sem se odločila svojo majčko porisati in popestriti. Vedno sem imela rada kakšen poseben kos in to se me drži se danes (smeh)."

Sicer pa Katarina poleg trgovine snema tudi vloge o svojem delu in življenju. In ne morete verjeti, kako nesramni so lahko do tako luštne punce nekateri. Preverite na posnetku …

 

Komentarjev 7
  • ECKING 13:18 11.junij 2018.

    Kdo je to?? a to so neke zurnalove zvezde??

  • perhan63 08:41 11.junij 2018.

    ima več obiska kot postonjska jama..

  • Lovebites 08:25 11.junij 2018.

    Fetihova,lezbaca ena,tebi je vsaka lepa,ljubka,lepotica,krasotica.Najdi si ze koncno neko babnico.Pa vedno pises vse po istem kopitu,jaz te pa se vedno sprasujem,ce dobis % ,da promoviras prostitutke.Tale lepa?Obraz ima potlacen kot mops.Od trgovine ne more zivet,ze doooolga leta zivi od svojih storitev.

Sorodne novice