Magazin > VIP
48670 ogledov

Partner Monike Jelinčič ovaden zaradi tatvine

zakonca Jelinčič na sodišču Anže Petkovšek Zakonca Jelinčič na sodišču zaradi premoženja po ločitvi.
Spor zakoncev Jelinčič dobiva nove razsežnosti ...

Na ljubljanskem okrožnem sodišču sta se v petek že drugič srečala Monika in Zmago Jelinčič, slednji namreč soprogo, s katero se po 16 letih zakona ločujeta, toži za vračilo darila velike vrednosti. To je dobrih 600 tisoč evrov, ki ji jih je leta 2011 podaril za nakup parcele v Semedeli. 

zakonca Jelinčič na sodišču Magazin Ločitev Jelinčič: Po obravnavi Monika zahakljala Zmaga

Veliko prahu pa ne dviguje le ločitev in obravnave, temveč tudi spor med Jelinčičevimi odvetniki in novim partnerjem Monike Jelinčič, Rokom Mikličem, ki se je zgodil 18. novembra, med katerim naj bi prišlo menda tudi do fizičnega obračunavanja.

Jelinčičev odvetnik Peter Fašun je v petek novinarjem povedal, da ovadbe za napad niso podali, so pa podali ovadbo zaradi tatvine. "S strani policijske postaje Ljubljana smo prejeli, da so zadevo predali policijski postaji Bežigrad, tam je zadeva v obravnavi. Ovadba zaradi suma uradno pregonljivega kaznivega dejanja, konkretno tatvine," je povedal Jelinčičev odvetnik. Predloga za prepoved približevanje pa Fašunova odvetniška družba ni podala, čeprav so ga takrat napovedali: "Podali smo opis celotnega dogodka, oni bodo presodili, ali je to ravnanje bilo takšno, da je že potreben kazenski pregon. Prepoved približevanja ni bila izdana. V moji 18 letni karieri sem prvič doživel takšno ravnanje oz. postopanje. To je neprimerno, protipravno in sem zgrožen nad takim postopanjem, zato smo tudi podali prijavo pristojnim organom."

monika jelinčič Magazin Partner Monike Jelinčič: To o incidentu pravi policija

Glede omenjenega incidenta pa se je novembra oglasil tudi Miklič, ki je med drugim povedal: "V medijih so se pojavile informacije, ki so popolnoma neresnične in niso nič drugega kot obrekovanje. Zaradi obrekovanja in fizičnega napada, ki se je zgodil name, so bile danes vložene kazenske ovadbe ter prijavi na odvetniško zbornico. V izogib dvomov v verodostojnost in resničnost moje izjave in ovadb sem pripravljen opraviti poligrafski test."

Rok Miklič Magazin Oglasil se je partner Monike Jelinčič: "Ljubezen do nje je imela vedno grenak priokus"
Komentarjev 4
  • fiston 17:53 11.december 2019.

    Sem pa mislil, da ga je Jelinčič ovadil, ker mu je babo fkral. :)

  • borut08 12:30 11.december 2019.

    Se je ze politika spravila nanju in mafijska drzava!

  • leonardo 07:57 11.december 2019.

    Oh Monika, Monika, pa si dočakala svojo "slavo".

Sorodne novice