Magazin > VIP
24 ogledov

Murko postavil ceno za sinove fotografije

Damjan Murko Tibor Golob, revija OK!
Damjan Murko se je odločil, da bo javnosti pokazal svojega prvorojenca Tiarja, kar ne bo poceni.

Damjan Murko meni, da je prišel čas, da sina predstavi medijem. Seveda ima, tako kot vse, tudi to svojo ceno: "Javljam se vam s ponudbo, ki bi vas utegnila zanimati. Z ženo sva se odločila, da je prišel čas, da v začetku meseca maja najinega sina Tiarja pokaževa javnosti. Zato bi vas rad obvestil, da bova fotografije z ekskluzivno zgodbo prodala najboljšemu ponudniku. Izklicna cena je 5.000 evrov neto," je pisalo v Murkovem elektronskem sporočilu.

Štajerskemu slavčku se zdi cena povsem razumna, del izkupička naj bi namreč šlo v dobrodelne namene: "Verjamem, da je cena realna in da se bo kmalu našel ponudnik, ki za fotografije ponudi vsaj toliko. V bistvu sva se s soprogo odločila, da del sredstev nameniva v dobrodelne namene, seveda bova sama odločila, komu in kdaj."

Komentarjev 12
  • mph 21:56 25.februar 2013.

    Prej vaškega mesarja ... takega, ki ima želodec. :-)

  • JohnSmith30699 15:39 25.februar 2013.

    on je na en način genij!Bolj ko ga ljudje sovrazimo in nam gre na kozlanje bolj on sluzi!Ker kaj pa je bolj nagravznega kot kot za foro kolegu dati koledar z Murkotom, da se mu utrga - ...prikaži več Murko pa sluzi!Tako da verjamem da bo nekdo kupil sliko in objavil in verjemite da to tisti spletni portal tisti dan zelooo obiskan ze samo zato da folk komentira kok mu gre na kozlanje in kako ga sovrazijo in...blabal :)))

  • goldi808 15:29 25.februar 2013.

    Ta pa je ena velika BUDALA.Kdo pa misli da je,da mu bodo plačevali slike????????????Ne vem kdo take bolane članke sploh objavlja.