Magazin > VIP
26020 ogledov

Marko (Poroka na 1. pogled) pošteno udaril po Grošelj, Hercogu in Kocman

poroka na drugi pogled Planet TV
Takole je pokomentiral besede Špele Grošelj.

Komentatorji oddaje Poroka na drugi pogled, v kateri komentirajo dogajanje šova Poroka na prvi pogled, so bili večkrat zelo kritični do Marka. Tanja Kocman pravi, da se ji zdi Marko neiskren, s čimer se strinjata tudi Špela Grošelj in Miha Hercog, ki sta Planetovemu ženinu očitala igranje pred kamero.

Špela je v zadnji oddaji razkrila zanimiv podatek iz zakulisja. Izvedela je, da naj bi bil Marko vsak teden pred komentatorsko oddajo na trnih. Po Špelinih besedah naj bi bil tudi "razhuden", ker ga menda preveč obirajo in so pri tem žaljivi.

Marka smo prosili za komentar na te trditve. "Ne, zakaj bi bil užaljen zaradi komentarjev. V glavnem, oddaja Poroka na drugi pogled mi ni zanimiva. Mislim, da vsi trije komentatorji, glede na to, da so samski in da nimajo partnerjev, niso primerni za komentiranje Poroke na prvi pogled. In zdi se mi, da več govorijo o sebi kot o udeležencih šova. Lahko rečem, da večji šov naredimo jaz, Kristijan in Andrej kot oni trije. Eksperiment je zelo zahteven in ne moreš igrati, ker si ves čas pod stresom in težko je biti v svoji energiji, saj se res veliko stvari dogaja."

No, Tanja ni samska ... S kom je v zvezi, izveste TUKAJ.

 

Komentarjev 4
  • Avatar Uroš Fric
    uros8 16:43 19.april 2024.

    Pogrešam čas, ko smo lahko na maloštevilnih televizijskih kanalih spremljali normalen, poučen in zanimiv televizijski program, kadarkoli smo vklopili televizor. Dobri stari časi.

  • Ender3 14:18 19.april 2024.

    S čim nas mediji in kvazi avtorji hranijo..Bedno je in primitivno..!

  • Avatar Firefly
    Firefly 12:33 19.april 2024.

    zanimivo kako propadli zakonci lapajo kako ohraniti zakon