Magazin > VIP
46874 ogledov

Ločitev Jelinčič: Po dveh mesecih končno znana odločitev sodišča!

Zmago Jelinčič Saša Despot
Ali bo Monika soprogu vrnila darilo velike vrednosti?

Odločitev sodišča je znana, sodnica je zavrnila primarni tožbeni zahtevek, ki ga je proti ženi Moniki Jelinčič vložil poslanec Zmago Jelinčič. Moniki tako ni treba vrniti darila velike vrednosti oziroma dobrih 600 tisoč evrov, ki jih je pred leti dobila od Zmaga za nakup parcele na Primorskem, kjer danes stoji družinska vila, ki je še v fazi gradnje. Zakonca sta kasneje za ta znesek sicer podpisala darilno pogodbo. Več o tem TUKAJ.

Zmago mora tudi poravnati soprogine sodne stroške v višini dobrih 4 tisoč evrov. V podrednem tožbenem zahtevku pa se bo ugotavljal obseg skupnega premoženja, Monika namreč soproga toži za 3 milijone evrov, kot nam je zaupal slednji. "To se lahko zgodi samo v Sloveniji! Naj gre čim prej vem, kdor mora. Sam bom šel s tožbo naprej, na evropsko sodišče," je odločen Jelinčič. 

Komentarjev 12
  • Solton 19:29 21.februar 2020.

    brište, brište....dolg naute....

  • iztok00 09:21 21.februar 2020.

    Ljubezen nam je vsem v pogubo! I.Tavčar

  • Avatar vec
    vec 02:55 21.februar 2020.

    leta ne vem enkrat po 91 ko so bile neke volitve, in je Zmago kandidiral, sem v pogovoru tko s kolegom, reku faq, ma Zmago bi kar bil ane ? Kva ti misliš ? KOlega zelo premožen je skor pošizil, ...prikaži večil, je reku pa kva si ti čist čiv čiv al kva, pa ta bi nas popalil da za burek neb ostalo, in se je izkazalo, prvo zbirke, knige, slike in potem nekaj let mir, nakar spet potrditev kakega zakona, potrditev proračuna, potrditev gospe MILINAR Pa se človk zamisli ???

Sorodne novice