Magazin > VIP
12629 ogledov

Ljubezen po domače: Kaj se je zgodilo po šoku v finalni oddaji?

jože mastnak POP TV
Jože nam je razkril, ali sta z Anemari še vedno skupaj.

Kandidat šova Ljubezen po domače, Jože Mastnak, je v finalni oddaji poskrbel za največji šok, saj je odslovil kandidatko, s katero je odšel na romantično potovanje, Simono, in k sebi povabil Anemari.

Spomnimo. Simona in Anemari sta si bili ves čas v laseh. Anemari svoji simpatije do Jožeta ni skrivala, ko je izpadla, pa je kljub temu izjavila, da je vesela, da je izbral njeno tekmico.

Kakor koli že, Anemari je kljub temu sprejela Jožetovo ponudbo in mu dala drugo možnost. "Redno sva bila v stikih, se tudi dvakrat videla, sedaj pa se je ona oddaljila, češ da potrebuje čas zase in da ni pripravljena na zvezo. Nanjo ne pritiskam, samo enkrat sem ji poslal sporočilo, na katerega pa ni odgovorila,“ je za Žurnal24 povedal Jože in dodal, da njeno odločitev po eni strani razume, saj je za Anemari težka izkušnja. "Slabih izkušenj z njo nimam, bili so lepi občutki. Sem pa pričakoval, da se bo moškemu težko približala, ker je imela neugodno vezo. Ko človek kaj takšnega doživi, se distancira od moških. Ona me je spoštovala, bila je dobra do mene, ovira je bila le prejšnja zveza, ki je na njej pustila negativen pečat. Zaradi te nekdanje zveze jo je bilo strah vstopiti v novo zvezo.“

Jože sicer pravi, da ga lahko Anemari kdaj koli kontaktira, če bi si želela z njim nadaljevati zvezo. "Nobenih zamer nimam, ne sovražim je,“ je še dejal.

 

 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.