Magazin > VIP
35893 ogledov

Ljubezen po domače: Jožko razkril, kaj se je zgodilo na izletu z Vesno

Vesna Šošterič POP TV
Na dan prihajajo nove podrobnosti njune propadle zveze.

POP TV je že predstavil kandidate za tretjo sezono šova Ljubezen po domače, še vedno pa se veliko govori o kandidatki prejšnje – Vesni Šošterič. Dogajanje na njeni kmetiji je bilo zagotovo najbolj zabavno, četudi je bilo takoj jasno, da je svoje srce že na prvem zmenku poklonila Jožku. Vse je kazalo na srečen konec, a se je parček po koncu snemanja razšel. Vesna pravi, da je njen princ odjezdil, ker ni želel delati na kmetiji, Jožko pa je krivdo zvalil na Vesno, češ da se ji je preveč mudilo z naraščajem.

Vesna Šošterič Magazin Ljubezen po domače: Jožko nam je razkril, zakaj je končal zvezo z Vesno

Do prvega nesporazuma je tako prišlo že med romantičnim potovanjem na Češkem, ko se je Vesna pritoževala nad pomanjkanjem romantike. Jožko trdi, da je že takrat želela z njim spočeti otroka, a ji te želje ni bil pripravljen izpolniti. "In potem je bila ona čisto iz sebe. Če ni šlo, ni šlo. Jaz ne bom trpel zaradi nje celo življenje. Da bi ji jaz kar otroka naredil, pa ne bi bila skupaj, to ni enostavna zadeva potem," je povedal za 24ur.com. Vesnin nesojeni Romeo poleg tega pravi, da ga je hotela „komandirati“.

Kakor koli že, tako Vesna kot tudi Jožko sta sedaj srečno zaljubljena. Vesna v Miho, ki ga je spoznala v šovu, Jožko pa o svoji novi izbranki javno ne govori.

ljubezen po domače, vesna šošterič Šok Magazin Šok v šovu Ljubezen po domače: Tako debelo je ob tej novici pogledala voditeljica
Komentarjev 5
  • Lovebites 11:22 03.julij 2018.

    Fetihova in IrK sta definitivno zreli za Polje,govorim ze cel cas.To vec ni mozno,da vsak dan nabijajo s tema dvema.In ponavljajo vedno isto sranje.

  • Majazmaja 09:03 03.julij 2018.

    Ir. K., čestitke za še eno skrpucalo. O teh treh: človek ne more verjeti, da res obstajajo taki tudi izven showa Jerrya Springerja. Jožko ima IQ 30, Miha še manj, Vesna pa je kot enoceličar, katerega 'želja' oz. naloga je, ...prikaži več da najde spermij. Skratka neokusno od tvorcev oddaje, da take ljudi sploh rekrutirajo v oddaje, saj ne gre za nič drugega kot veliko izkoriščanje njihove omejenosti in norčevanje iz podobe. Mihi in Vesni raje plačajte zobarja, verjetno ste na njun račun že ogromno zaslužili!