Magazin > VIP
7 ogledov

Lindsay znova ušla zaporu

Po petih urah zapora je zvezdnica spet svobodna. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Igralka Lindsay Lohan jo je glede domnevne kraje verižice dobro odnesla.

Potem ko so Lindsay Lohan prisodili 120 dni pogojne kazni v poboljševalni ustanovi v Lynwoodu, so jo na podlagi varščine že izpustili na prostost. Takšna odločitev je padla po zaslišanju zaradi tatvine verižice. Zvezdnica je bila obtožena, da je 2.500 dolarjev (1.720 evrov) vredno verižico ukradla v losangeleški draguljarni letos januarja.

Sodnica Stephanie Sautner je kazen zmanjšala na kazenski prekršek, kljub temu pa tatvino označila za kršenje pogojnega izpusta zaradi obtožb iz leta 2007, ko je vozila pod vplivom prepovedanih substanc in posedovala droge. Lindsay je bila za rešetkami skoraj pet ur, potem pa so jo na podlagi 75 tisoč ameriških dolarjev (dobrih 51 tisoč evrov) vredne varščine izpustili na prostost.

Sodnica ji je naložila tudi 480 ur družbenokoristnega dela, med njimi bo 300 ur preživela v centru za ženske. "Morda bo videla, kako ženske, ki so nizko padle, dejansko težko živijo, in morda se bo spremenila," je sodnica povedala o zvezdnici, ki se je ves čas branila, da verižice ni ukradla. "Nikoli ne bi kradla, če se ljudje to sprašujejo. Vzgojili so me, da ne lažem, varam ali kradem."

Za 24-letnico je bila to že četrta zaporna kazen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.