Magazin > VIP
5001 ogledov

Kanye West si je dal odstraniti zobe, tak je zdaj

Kanye West
1/4
Profimedia
Odstranili so mu zobe in jih nadomestili z 850.000 ameriških dolarjev vrednimi zobnimi protezami iz titana, "dražjimi od diamantov".

46 let stari raper Kanye West je svoj novi nasmeh ponosno pokazal v objavi na Instagramu, v kateri se je primerjal z ikoničnim negativcem Jamesa Bonda, Jawsom. Vir je razkril, da so nove razkošne zobne proteze iz titana, "dražje od diamantov". Njegov implantat je nov kirurški model in je edinstven.

Zvezdnikove nove zobne proteze je na Beverly Hillsu namestil dr. Thomas Connelly skupaj z Naokijem Hayashijem, glavnim zobotehnikom. Connelly je za DailyMail.com povedal: "V veselje nam je bilo delati na vsakem koraku procesa. Njegova vizija oblikovanja edinstvene umetnosti presega zobozdravstveni napredek. Združitev njegove vizije z zobozdravstveno znanostjo je ustvarila nov videz, ki je epski!"

Leta 2010 je reper voditeljici Ellen DeGeneres razkazoval bleščeče diamantne in zlate vsadke – za katere je trdil, da so zamenjali njegovo celotno spodnjo vrsto zob. "Samo mislil sem, da so diamanti bolj kul," ji je rekel in razkril, da je zobozdravnika prosil, naj mu odstrani spodnjo vrsto zob in jih nadomesti. Njegove prejšnje trditve, da si je zamenjal zobe, so bile sprejete s skepso, saj so Kanyejevi oboževalci dvomili, da bi storil kaj takega. West, potem ko so leta 2022 Adidas, Gap in Balenciaga zaradi antisemitskih izjav opustili sodelovanje z njim, medije polni le še s kontroverznim obnašanjem in oblačili. 

Komentarjev 2
  • Toma 11:00 20.januar 2024.

    Bolan um v umetnem telesu!

Sorodne novice