Magazin > VIP
2469 ogledov

Kanye West "uletel" na poroko, reakcija mladoporočencev postala spletni hit

Kanye West Tik Tok
Brez manir ...

Potem ko je njegova soproga Bianca s svojimi oblačili pri naših sosedih povzročila pravi škandal, raper Kanye West pa na ladji v Benetkah razkazoval zadnjico in dobil dosmrtno prepoved vožnje, se je dogodek odločila raziskati tudi italijanska policija. Italijani so mnenja, da takšno razkazovanje v prosojnih oblačilih, bosonogo sprehajanje po mestnih središčih in domnevno oralno zadovoljevanje vsem na očeh ne sodijo na njihove ulice.

Sedaj pa se je na spletu pojavil še posnetek, kako Kanye moti poročni obred v Firencah. Bos naj bi "vdrl" v cerkev na poroko neznanega para. V viralnem videu na Tik Toku je videti Westa, kako se, kar med slovesnostjo, ves zakamufliran, rokuje z zmedenima mladoporočencema. Da je bilo vse skupaj še bolj bizarno, je med tem, ko sta mladoporočenca objeta pozirala fotografom, stal zraven, čeprav je bil vidno nezaželen. Odziv neveste in ženina, ki se za slavnega nepovabljenega gosta nista kaj dosti zmenila, je na spletu postal pravi hit. 

@thedeansicker #europeansummer #ye #kanyewest #florence #biancacensori #venice #europeanwedding ♬ original sound - Dean

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice