Gostje, ki so Rajka in Dašo pospremili v zakonski jarem, so uživali v večerji s tremi hodi, potem pa jim je bil vso noč na voljo samopostrežni bife, poroča revija Story. Jedilnik na poročni večerji je bil menda takšen:
Hladna predjed: domača divjačinska pašteta v ovoju pancete in namaz ščuke ob toastu iz polnozrnatega kruha
Topla predjed: grajska zeliščna juha
Druga topla predjed: domači krompirjevi njoki s finim divjačinskim ragujem
V samopostrežnem bifeju so bile gostom na voljo glavne jedi, priloge in solate, med drugim medaljoni srninega hrbta v omaki z robidami, angleško pečeni pljučni file z omako črnih tartufov in oliv, telečji zrezek na žaru z žajbljem in panceto, filet jezerske postrvi v kopeli steklene čebulice in bukovih ostrigarjev, dunajsko ocvrte puranje prsi in na žaru pečen mladi olimpijski kravji sir, rulada iz krušnega peciva z zelišči, popečena jesenska zelenjava in krompirjevi čebrički, polnjeni s skuto in orehovo peno.
Kaj se je jedlo na Hrvatičevi poroki
Na nedavni poroki Rajka Hrvatiča in njegove izbranke Daše Podržaj so svatje uživali v pravih kulinaričnih poslasticah in potokih šampanjca. Preverite, kakšen je bil njihov jedilni list.