Magazin > VIP
2 ogledov

Joan Rivers v trgovini zagnala cel cirkus

Joan Rivers FameFlynet
Joan Rivers je v trgovini, ki na policah ne želi imeti njene nove knjige "I Hate Everyone … Starting with Me" (Sovražim vse … začenši z mano), zagnala vik in krik.

Oborožena s televizijsko kamero se je 79-letnica z lisicami privezala na nakupovalni voziček in skozi megafon vsem razložila, zakaj protestira. Nakupovalna veriga Costco naj bi namreč prepovedala prodajo njene nove avtobiografije. Zato je voditeljica s sabo pripeljala več asistentov, ki so nakupovalcem ponujali podpisano kopijo njenega novega izdelka. "To je začetek nacistične Nemčije. Zdaj bodo zažgali še Biblijo," naj bi kričala po trgovini.

"Riversova trdi, da so knjigo prepovedali zaradi dveh neprimernih citatov Marie Antoinette in Wilta Chamberlaina," so poročali na ABC News, medtem pa naj bi zvezdnica kanalu KTLA povedala, da je bila za prepoved kriva le ena beseda, ki je na zadnji platnici.

V trgovino je čez čas prišla policija, ki pa ni nikogar aretirala.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.