Magazin > VIP
5295 ogledov

Jennifer Lopez in Ben Affleck se ločujeta? S to potezo je podžgala govorice

jennifer lopez, ben affleck Profimedia
Govori se tudi o razlogu in o tem, kdo naj bi bil največji krivec za razpad njunega zakona.

Največja zvezdniška novica leta 2021 je bila nedvomno vrnitev ljubezenske zveze "Beniffer", torej sprava Jennifer Lopez in Bena Afflecka, zlatega para z začetka 2000. Vendar pa so se zadnje mesece pojavljajo govorice, da Ben in Jennifer nista več skupaj.

Oboževalci so opazili, da se Affleck in Lopez že sedem tednov nista pojavila skupaj v javnosti. Igralec na zvezdniški dogodek leta Met Gala ni prišel, kljub temu da je Jennifer dogodek celo vodila. Benov uradni izgovor je bil, da je "zaposlen s snemanjem filma Računovodja 2", vendar je vir za In Touch povedal, da se je menda že odločil izseliti iz skupne hiše in se ločiti od Jennifer. "Konec je, ločujeta se in tokrat Bena ne bi smeli kriviti za to," je povedal vir za In Touch in dodal: "Zdaj je osredotočen na delo in svoje otroke. Ben se je že odselil in bo verjetno prodal njuno sanjsko hišo, ki sta jo iskala celi dve leti. Vedno se bosta imela rada, a ona ga ne more nadzorovati in on je ne more spremeniti. Ni bilo možnosti, da bi to trajalo."

Te govorice so podžgale današnje fotografije, na katerih Jennifer v Los Angelesu že išče novo hišo. Spomnimo, njuna ljubezen je pred dvema desetletjema doživela brodolom. Spoznala sta se ob sodelovanju pri filmu "Gigli", se zaljubila, zaročila in načrtovala poroko, a sta se nato razšla kot strela z jasnega. Takrat sta za razhod krivila prevelik pritisk medijev.

Oba sta se kasneje poročila z novim partnerjem in imela otroke, Ben z Jennifer Garner, Lopez pa z Marcom Antoniem. Nato pa sta se leta 2021, po tem, ko se je J. Lo razšla s takratnim zaročencem A-Rodom, svoji ljubezni odločila dati še eno priložnost in pred dobrima dvema letoma skrivaj stopila tudi pred oltar. Da je Ben v zakonu nesrečen, se je pisalo že konec leta 2022, da naj bi bil kriv prav soprogin pretiran nadzor, pa je menda opozoril tudi njegov dobri prijatelj Matt Damon.

Po poročanju hollywoodskih virov Damon že od samega začetka ne podpira zveze svojega dobrega prijatelja Bena Afflecka, ki ga pozna še iz mladosti in s katerim je doživel največji uspeh v svoji karieri. Dvojica je leta 1998 prejela oskarja za scenarij za film Dobri Will Hunting.  "Matt je imel že od samega začetka resne zadržke glede Benniferja 2.0. Poskušal je javno podpreti Bena, a dejstvo je, da sovraži način, na katerega J. Lo ravna z njegovim prijateljem, zato ne more več držati jezika za zobmi," je povedal vir in dodal, da je odnos med Benom in J. Lo napet, ker ga poskuša pevka nadzorovati: "Ni skrivnost, da se Ben in Jennifer ne razumeta. Ves čas je v težavah."

Komentarjev 2
  • Ender3 23:33 17.maj 2024.

    Takšni imajo največ opraviti sami s sabo..Bližnji so jim samo v breme..

  • manja53 12:04 17.maj 2024.

    Ja, in?

Sorodne novice