Magazin > VIP
12 ogledov

Je Victoria Beckham že petič noseča?

Victoria Beckham FameFlynet
Britanska zvezdnica Victoria Beckham, ki ima že štiri otroke, naj bi pričakovala še petega.

Govorice o ponovni nosečnosti so se sprožile po tem, ko se je Victoria nenadoma začela izogibati alkoholu, priznala pa je tudi, da ima čudne želje po hrani. Poleg tega je že pred časom dejala, da je številka sedem srečna številka za vse Beckhamove. David je sedmico nosil na dresu Manchestra Uniteda, njuni prvi hčerki pa je ime Harper Seven. Po njenih besedah bi bil Beckhamov klan popoln, če bi štel sedem članov, torej manjka še en otrok. "Nikoli nisem rekla, da ne bom imela več otrok," je nedavno povedala.

Da se nekaj res dogaja, je potrdil tudi neimenovani vir, ki je za revijo Heat povedal, da Victoria na vprašanje prijateljev, ali je spet noseča, odgovarja z nasmehom. "Od nekdaj govoriva, da si želiva velike družine in vedno sva govorila o številki pet. Če nama bo sreča naklonjena, bova dobila še enega," pa je pred kratkim povedal David.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.