Magazin > VIP
4196 ogledov

Je kraljeva družina po nesreči že izdala ime?

kate middleton
Ups, uradna spletna stran britanskega dvora morda po nesreči izdala ime Williamovega tretjega otroka.

Reporterji britanskega časopisa Daily Mail so morda že izvohali, kako je ime najnovejšemu članu britanske kraljeve družine. Spletna stran ima namreč podstrani, ki so posvečene Kate Middleton, princu Harryju, princu Williamu in ostalim članom kraljeve družine. Ko so vtipkali URL naslov za princa Georga, princeso Charlotte se je na ekranu izpisalo, da dostop ni mogoč, prav tako tudi za ime Albert, kar naj bi bilo na stavnicah najvišje kotirano ime, ki sta ga za svoje tretjerojenca izbrala Kate in William. Nič nenavadnega, če ne reporterji ob ostalih imenih, ki prav tako kotirajo na stavnicah, naleteli na stran, ki ne obstaja. Torej, ko so vtipkali ime Andrew stran sploh ni obstajala, medtem ko za ime Albert le ni bila dostopna, tako kot za Georga in Charlotte.

Kate Middleton Magazin Princ William se je zagovoril: Tako bi rad poimenoval tretjega otroka

Novorojenček bo zagotovo imel več imen, ne le eno, ali bo nosilno ravno Albert, naj bi bilo znano še ta teden. Bi bil pa Albert ljubek poklon kraljičinem očetu, princu Albertu. 

kate middleton Magazin William in Kate: Zato je bil njun nastop tako kratek

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice