Magazin > VIP
8119 ogledov

Charles s tem pri Williamu odprl stare rane

princ Charles Reuters
V biografiji Moč, strast in neubogljivost princa Charlesa je Tom Bower izdal marsikaj kar Charlesu ne bo všeč.

Princ Charles naj bi se že dlje časa počutil odrinjenega, saj William in Kate preživita veliko več časa z njeno družino kot z njim. Katina starša Carol in Michael naj bi veliko časa preživela v domu Williama in Kate, poleg tega tudi božič raje preživita z njimi kot s kraljevo družino. Charles naj bi se maščeval tako, da so kraljevi pomočniki začeli ignorirati Carol. 

"Razdalja med Highgrovom in Norfolkom je princa  izolirala od svojih vnukov in dovolila, da je Katina mati Carole Middleton prevzela vajeti. Charles se je temu po robu postavil tako, da je Carol ignoriral ob vseh družabnih priložnostih in to naročil tudi kraljevim pomočnikom," piše Bower.

To pa je razburilo Williama, ki je že tako rabil veliko časa, da je sprejel odnos Charlesa in Camille, medtem ko se je še vedno spopadal z izgubo svoje mame, princese Diane. William se je zato o tem posvetoval tudi s svojo babico,  kraljico Elizabeto, ki je stvar poskušala zgladiti tako, da je na posestvo Balmoral  povabila televizijske kamere, ki so jo posnele, kako se je skupaj s Carol družita in peljala v kočiji. 

Biografija še izdaja, da je William že takoj po univerzi dal slutiti, da bo vladal precej drugače od svojega očeta in celo zavrnil sodelovanje v Charlesovih dobrodelnih fundacijah. To, da se je, medtem ko sta s Harryjem preživljala tako težke trenutke, raje ukvarjal s svojo afero, mu William menda nikoli ni čisto zares odpustil. 

Kate Middleton in princ William | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice