Magazin > VIP
6375 ogledov

Ed Sheeran pri princu: Tega si pevec ne bi smel privoščiti

ed sheeran
26-letni pevec Ed Sheeran je bil nedavno pri princu Charlesu, ki mu je podelil priznanje britanskega imperija za dosežke na področju umetnosti.

ed sheeran | Avtor: Profimedia Profimedia
Sheeran, ki bi rad nastopil na poroki princa Harryja, pa bi si moral pred snidenjem malo bolj natančno prebrati, kaj se na tako visokem obisku spodobi in kaj ne. Ko mu je princ segel v roko, ga je Sheeran namreč prijel še za spodnji del roke in s to gesto prekršil protokol. Ta namreč veleva, da se kraljevih glav ne smeš dotikati, niti roke jim ne smeš ponuditi. Željo po telesnem stiku mora prvi nakazati član kraljeve družine. Charles se je sicer pretvarjal, da Edovega spodrsljaja ni opazil, po vsej verjetnosti ga tudi ni ...

Sheeran sicer ni edini, ki je v palači kršil protokol. Celo Michelle Obama in LeBron James sta se pred članom kraljeve družine spozabila.

 

Komentarjev 2
  • Ana Ivanovič 08:40 10.december 2017.

    Pa kaj potem, če ga je prijel za roko, saj pa res ne morejo vsi vedeti za vse protokole, ki si jih izmislijo kronane glave. Mi je všeč, ker Ed izstopa, tako kot Michelle Obama in še kateri. Bravo ED ....

  • ode 07:23 09.december 2017.

    Klečeplazno, ponižno, slinasto, upognjeno razmišljanje, dostojno "bečkog konjušara". Čarls pa sploh ni kralj. Z isto roko, katere se "neposvečena" oseba ne bi smela dotakniti, je morda še zjutraj kidal gnoj na svoji kmetiji.