Magazin > VIP
56824 ogledov

Izjemne novice v družini Auer!

Stojan Auer Osebni arhiv
Kakšna lepa novica!

38-letna Sandra Auer, nekdanja udeleženka Big Brotherja slavnih, voditeljica in medijska strokovnjakinja se bo kmalu razveselila svojega tretjega otroka. S partnerjem Rokom že imata 11-letno hčerko Arabelo in 9-letnega sina Aljošo. Da je visoko noseča, je potrdila za Žurnal 24. "Od nekdaj sem vedela, da bom imela tri otroke. Nosečnost je bila načrtovana, otroka sta si zelo želela bratca ali sestrico. Ko sem delala test, sta dolgo jokala od sreče, tako sta bila vesela," je povedala Sandra, ki konec avgusta odhaja na porodniški dopust. 

Sandra je hčerka enega najbolj znanih televizijskih obrazov, Stojana Auerja, ki je v devetdesetih vodil eno najbolj priljubljenih oddaj Poglej in zadeni. Novembra lani sta skupaj ustvarila nadaljevanje te oddaje, Poglej in zadeni Reunion. Sicer pa si je Sandra tudi sama zgradila lepo kariero, bila je namreč ena prvih, ki je v Sloveniji začela uporabljati družbeno omrežje TikTok in sprva zabavni družinski posnetki so se kasneje prelevili v posel.

"Na začetku sem objavljala predvsem posnetke plesa in petja. Kasneje se je zadeva začela razvijati in zdaj že tri leta svetujem podjetjem in vodim predavanja, kako ustvarjati video posnetke za TikTok. Naučim jih osnov komunikacije, osnov montaže ter predstavim različne strategije pristopa na tem socialnem omrežju,je povedala pred dobrim letom. Trenutno že sedem mesecev vodi podjetje Motion Media, ki ustvarja videospote za znane pevce in glasbene skupine, kot so Čuki in Modrijani. 

Auerjevi največ pomeni družina. “Moji trije mi pomenijo vse na svetu,” je povedala v preteklosti. S partnerjem Rokom, s katerim sta skupaj že 13 let, sta se spoznala v diskoteki Jukatan. Sandra je tako opisala njuno razmerje: “Sva spontana. Imava stvari, ki jih počneva individualno, in stvari, ki jih počneva skupaj. Pomembne so vsakodnevne malenkosti. Ne čakajte na valentinovo ali božič ... Gre za to, da si vsak dan najboljša verzija sebe. Stremiva k temu, da najdeva vedno nove stvari, ki bi jih lahko skupaj počela. Kakšne spontane in norčave stvari, ki ti dajo občutek, da si živ. Če to lahko deliš s partnerjem, potem imaš veliko srečo.”

Družini čestitamo!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar MS
    MS 11:08 10.julij 2024.

    Si jedla sir???