Magazin > VIP
12385 ogledov

FOTO: Po reakcijah Jennifer Lopez obisk Bena ni bil uspešen

Jennifer Lopez
1/5
Profimedia
Videti je bila zelo nezadovoljna.

Po oddihu v Parizu in Italiji, kjer je bila Jennifer Lopez videti zelo srečna, ji ob prihodu v domovino ni bilo več do smeha. Paparaci so jo ujeli pred pisarno Bena Afflecka v Beverly Hillsu, kjer je preživela nekaj ur, nato pa jo je voznik odpeljal domov. V avtu ni mogla skrivati svojega nezadovoljstva. Sta se ukvarjala s podrobnostmi o ločitvi? To zaenkrat ostaja velika skrivnost. 

Vsi domnevajo, da se pravljica tega priljubljenega para spet končuje. Skupaj sta bila tudi pred 20 leti, ko sta se razšla zaradi prevelike medijske pozornosti. Prav ta je še vedno Benov trn v peti, saj je pred kratkim, ko je zapuščal ženin dom, zgrabil telefon enega izmed fotografov in na vso moč zakričal nanj. Pred incidentom ga je morda razjezila soproga ali pa ima zvezdnik že vrh glave paparacev, ki mu sledijo na vsakem koraku. Sploh zdaj, ko so govorice o ločitvi vse glasnejše. 

Vir je Daily Mail nedavno razkril, zakaj je pevka in igralka obupala nad svojim zakonom z Benom. "Jennifer je prekipelo. Res se je trudila, a ne zmore več. Stvari se ne izboljšujejo, še slabše so," je povedal vir in dodal, da je 54-letna J. Lo svojega 51-letnega moža zapustila, ker je bil nenehno slabe volje in negativno nastrojen.

Jennifer, ki je pred kratkim odpovedala svetovno turnejo, da bi imela čas za družino in prijatelje, naj bi bila zaradi očitnega konca svojega zakona zelo potrta. Lepotica se sedaj posveča predvsem sebi in svojima otrokoma ter kuje načrte za 2025, ko bo izpolnila obljubo, ki jo je dala oboževalcem, in se podala na turnejo. Lopezova naj bi sicer močno šokirali kritični članki. Meni, da si jih ni zaslužila. "Če bi ljudje vedeli, kaj je v resnici prestajala, bi pokazali več usmiljenja," je dejal vir. "Ben je dober moški, vendar zna biti čemeren in potrt. Mislim, da je svet to videl na fotografijah, ki so nastale na grammyjih, ko se ni niti nasmehnil. Če bi vedeli, kako je v resnici, je ne bi napadli," je še dejal Jenniferin prijatelj in o Benu še dodal: "Verižno kadi in preklinja in zdi se, da je ves čas razdražen. Je odličen režiser in igralec, a z njim ni prav zabavno." 

A že decembra je v medije prišlo, da ni Ben tisti, ki je težaven. Po poročanju hollywoodskih virov igralec Matt Damon že od samega začetka ne podpira zveze svojega dobrega prijatelja Bena Afflecka, ki ga pozna še iz mladosti. Pevka naj bi Bena ves čas nadzorovala.

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.