Magazin > VIP
6226 ogledov

Takole je Kevin Costner streljal proti bivši ženi

kevin costner Profimedia
Spregovoril o težkih časih.

Kevin Costner in Christine Baumgartner sta lani na sodišču le dosegla dogovor. Kot je znano, sta se sedaj že nekdanja zakonca, ki imata tri otroke, prepirala okoli predporočne pogodbe, ki jo je lepotica želela razglasiti za nično, in preživnine za otroke. Christine je zahtevala 161 tisočakov na mesec, dobila jih bo "le" 63. Poleg tega bo morala poravnati tudi igralčeve odvetniške stroške, ki so nastali zaradi njenega zavlačevanja. Po ločitvi, ki jo je zahtevala Baumgartner, je Costnerja zadela še ena klofuta. Njegova bivša je sedaj v zvezi z njegovim nekdanjim prijateljem Danielom Starrom.

O tem težkem obdobju je oskarjevec sedaj javno spregovoril, in sicer za "The View".

Costner ima skupaj sedem otrok - s tremi različnimi ženskami. Najhuje pa ga je zadela zadnja ločitev. S Christine je bil poročen skoraj dvajset let. Dejal je, da je bil v življenju zelo prizadet. Izjava je po vsej verjetnosti letela na Christine, s katero ima sinova Caydna (17) in Hayesa (15) ter hčerko Grace (14).

Zvezdnik je v pogovoru priznal, da ni lahko hkrati vzgajati treh najstnikov in se označil za očeta samohranilca. "Tega nisem načrtoval, ampak tako pač je," je še dodal. Jasna brca proti bivši ženi ...

"Rad gledam njihove uspehe, rad sem se z njimi igral, ko so bili majhni. Vidim, kako se z mano pogovarjajo o različnih stvareh. Obstajajo vzponi in padci. Gre za pridne otroke in jaz sem srečen," je še dodal. 

Poleg omenjenih otrok je Costner tudi ponosni oče 40-letne Annie, 37-letne Lily in 36-letnega Joeja, ki so se mu rodili v njegovem prvem zakonu s Cindy Silva. Zvezdnik ima še 26-letnega sina Liama, ki ga je spočel med kratkim razmerjem z Bridget Rooney.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.