Magazin > VIP
19595 ogledov

Domen Kumer: To se je zgodilo z njegovim gradbenim poslom

bar show Saša Despot predstavitev šova Bar
Zakaj se je pevec odpovedal dobičkonosnemu poslu v Avstriji?

Domen Kumer je pred leti svojo dvanajstletno glasbeno kariero obesil na klin in se posvetil donosnem gradbenem poslu, v katerega ga je vpeljal oče. V sosednji Avstriji je namreč kupil parcele in začel graditi stanovanja, a že leta 2014 povedal, da mu med poslom, delal je tudi na gradbišču, čez glavo šine kakšna melodija. Zdržal je do letošnje pomladi, ko se je na sceno vrnil s skladbo Midva. Očitno je bil čas res pravi, saj se bo Domen vrnil v velikem slogu, na Planet TV so mu to jesen namreč zaupali vodenje resničnostnega šova Bar, ki ga bo vodil skupaj z Jasno Kuljaj.

bar show Magazin Jasna Kuljaj o Kumru: "Če naju ne bi vzel Planet, bi naju poklical Potrebuješ"

Kaj pa gradbeništvo, se Kumru ni obrestovalo? "Posel je bil uspešen, a s srcem nisem bil pri njem. Po dvanajstih letih na glasbeni sceni sem potreboval odmor, a sem hitro ugotovil, da me vleče nazaj v glasbo. Očitno je bil čas pravi in sedaj se vidi, da se mi je ta odločitev obrestovala," nam je zaupal 35-letni Domen, ki pa je še vedno samski in pravi, da tisto pravo še kar čaka.

 

Komentarjev 9
  • borut08 14:12 03.september 2018.

    V avstriji ni prostora za lenuhe in lopove,tam je red in treba delati in ne mores biti pridedav na drzavne jasli kakor v Slo.

  • Avatar vec
    vec 18:53 01.september 2018.

    Roko na srce, ampak jest na njegovem mestu pičim direkt v Germanijo in se deklariram kot sirijec, ker ON zgleda bolj sirijec kot ti ki pri nas dobijo AZILJ

  • Lovebites 15:31 01.september 2018.

    Kumer je luzer,bil in bo.Nesposoben in odvisen od fotra.Kriv je tastari,ker ni bil sposoben vzgojit tega kretena v normalno,samostojno osebo,ki sama sluzi svoj denar.Kumer bo vedno pussy.

Sorodne novice