Magazin > VIP
9174 ogledov

Britanci zgroženi nad obnašanjem te članice kraljeve družine

Meghan Markle
»Kakšna sramota!«

Če ni vedela, kaj jo čaka v kraljevi družini, je igralka Meghan Markle to zagotovo okusila na božič. Po tem, ko se je udeležila božičnega obreda v Sandringhamu so britanski mediji poskrbeli, da so opazovali vsak njen gib, vsako njeno kretnjo in nasmeh. Pa ne samo novinarji. Nanjo so bili pozorni tudi navadni ljudje, ki so svoja dognanja delili v komentarjih na družbenih omrežjih.

Do potankosti so pokritizirali njen priklon kraljici. Med tem ko je visoko noseča Kate, ki je nosila vrtoglave pete, povadila priklon, je Meghan nesamozavestno počepnila in se samo rahlo priklonila. Britanci zanjo niso našli lepih besed. Priklon je bil samo začetek negativnih komentarjev.

"Drži jezik za zobmi," in "Naj ji nekdo pove, da se na fotografijah s kraljevo družino ne kaže jezika," ter "Meghan je pokazala svojo igrivo stran in med prazničnim dogodkom pokazala jezik. Kako prekrasno za nekoga, ki se bo pridružil kraljevi družini! Ženska je ena velika sramota," so bili le nekateri od komentarjev na ameriško igralko, ki je zaročena s princem Harryjem.

 

Komentarjev 3
  • Tomii Tomo 18:59 02.januar 2018.

    Mar je sramotno da ženska želi bit dejansko to kar je, bit sproščena in zabavat ljudi? Mucafura stara nekaj moralizira o lepem obnašanju a se ne zaveda da je vse to pokopalo Diano. Kate se bojim da gre po njeni poti.

  • ode 17:42 02.januar 2018.

    te, to, tam, tako, toliko, takrat, tole, tisto/a/i/e... To so naslovi jurnalovih člankov.

  • maresem 13:43 02.januar 2018.

    Bedaki... kot da nimajo drugih bolj pomembnih problemov za rešiti.

Sorodne novice