Magazin > VIP
9966 ogledov

Tega vročega posnetka Meghan Markle gotovo še niste videli

meghan markle
Francoski odvetniki se bodo pritožili na izplačilo, ki ga je Kate Middleton dobila kot odškodnino za paparaco fotografije zgoraj brez, ki so bile posnete leta 2012.

Odvetniki namreč pravijo, da si vojvoda in vojvodinja Cambriška nista zaslužila tako visoke odškodnine, kot glavni dokaz pa bodo uporabili vroče fotografije in posnetke Meghan Markel, ki jih je posnela tekom svoje igralske kariere. Kate in William sta več kot 100 tisoč evrov odškodnine dobila za paparaco posnetke Kate zgoraj brez, ki jih je leta 2012 objavila revija Closer.

doria ragland Magazin Oprah Winfrey poskušala podkupiti mamo Meghan Markle?

Pritožba zoper izplačila naj bi se začela še ta teden in sicer na pritožbenem sodišču Versailles. Kot dokaz bodo uporabili tudi spodnji posnetek, na katerem Meghan pomanjkljivo oblečena peče na žaru in s tem želeli prikazati dvoličnost britanskega dvora, češ da se člani kraljeve družine izpostavljajo kot slavne osebe, ko jim to ustreza, ko zaradi tovrstnih dejanj privabljajo paparace, pa zahtevajo vrtoglave odškodnine. Pritožbeni odvetniki menijo, da je to hinavsko. Jim bo uspelo, glede na to, da je Meghan vroče posnetke naredila kot igralka in ne vojvodinja? 

Komentarjev 1
  • Rafaeluss 12:15 14.avgust 2018.

    Posnetek ni na voljo, hvala!!!

Sorodne novice