Magazin > VIP
20384 ogledov

Ta poročna darila sta Harry in Meghan zavrnila

poroka, meghan markle Epa
Vojvoda in vojvodinja Sussexa sta zavrnila darila v vrednosti 8 milijonov evrov.

Čeprav sta Harry in Meghan poudarila, da si ne želita poročnih daril, je v Kensingtonsko palačo prispelo več sto paketov, zaradi česar je varnostno službo palače bolela glava. Strah, da bi mladoporočencema bombo po pošti poslali teroristi, namreč ni tako neutemeljen. Da imajo skrajneži tudi člane kraljeve družine na muhi, smo pisali pred kratkim, ko se je razvedelo, da je bil v nevarnosti princ George.

Kakor koli že, nekatera darila, menda v vrednosti 8 milijonov evrov, je palača poslala nazaj. Kot velevajo pravila, je članom kraljeve družine prepovedano od neznancev sprejemati darila, ker ne poznajo njihovega motiva. Tudi darila raznih podjetij so poslali nazaj, ker se bojijo, da bi njihova imena uporabili v oglaševalske namene. Med podjetji, ki so prišla na dobro idejo, je bil tudi izdelovalec kopalk Bags of Love, ki je zakoncem poslal ujemajoče kopalke, verjetno v upanju, da jih bosta nosila na medenih tednih.

princ Harry Meghan Markle Magazin Drama pri Harryju in Meghan: Zato še nista odpotovala na medene tedne


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.