Magazin > VIP
7924 ogledov

Bomo Tanjo Žagar kmalu videli v drugačni vlogi?

Tanja Žagar Youtube
Mario Galunič jo je enkrat že prepričal ...

Približuje se nova sezona plesnega šova Zvezde plešejo, zato so ugibanja o tem, kdo bo letos med znanimi tekmovalci, vse glasnejše. Oboževalci Tanje Žagar, ki vedo, kako dobro se pevka suka, si želijo, da bi jo gledali tudi v šovu, česar njen menedžer in partner Miki Šarac ne izključuje. "Tanja rada pleše, zato bi jo v prihajajočih sezonah to zagotovo mikalo. Pred enajstimi leti je v podobnem šovu plesala pri Mariu Galuniču in takrat zmagala," je povedal.

Ali bo Žagarjeva že del letošnjega, smo vprašali Pop TV, a odgovora nismo dobili. 

V prvi sezoni šova so sicer plesali Aleksandra Balmazović, Miha Dragoš, Janez Usenik, Iryna Osypenko, Jernej Tozon, Leticia Slapnik Yebuah, Igor Štamulak, Nuša Lesar, Urška Vučak Markež, Maja Martina Merljak, Denis Porčič – Chorchyp, slavil je pevec Dejan Vunjak.

V drugi sezoni pa so se po plesnem parketu vrteli Natalija Bratkovič, Uroš Bitenc, Werner, Rebeka Dremelj, Gašper Rifelj, Rok Kunaver, Sašo Stare, Dejan Krajnc, Sanja Modrić, Ivica Vergan, Gorka Berden, zmagala je nekdanja športna plezalka Natalija Gros. 

natalija gros Zvezde plešejo Magazin Natalija Gros iz Zvezde plešejo: Čaka jo še eno slovo Tanja Žagar Magazin Šarac si je oddahnil, da Tanja Žagar ni pristala z vročim Beograjčanom
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice