Magazin > VIP
16124 ogledov

Anna zaradi Kmetije ob službo

Anna Paynich POP TV
V službo je poslala le eno elektronsko sporočilo ...

Čeprav se v šovu Kmetija za službo tresla povratnica Sabina, pa je odpoved zaradi udeležbe v šovu dobila druga tekmovalka. Iz dobro obveščenih virov smo izvedeli, da je Anna Paynich pred odhodom v šov svojemu delodajalcu poslala le elektronsko sporočilo, v katerem ga je obvestila, da odhaja na Kmetijo. Ker jo 1. septembra ni bilo v šolo, na kateri uči, se je vodstvo odločilo, da jo odpusti.

Sabina, Ketija Kmetija Magazin Sabina objokana: "Skoraj bi mi hčerka umrla, pa mi niso povedali"

Anna je na to pripomnila le, da boljše za to delo tako ali tako ne bodo dobili. Verjamemo, da se bo svetlolaska znašla tudi brez službe, saj je kar nekaj let poučevala ples, ukvarja se tudi z masažami, pred leti pa je delala tudi kot modna oblikovalka. 

"Vse drži in hvala, ker o tem pišete, saj sem na ta račun dobila veliko novih ponudb in teh novih priložnosti sem zelo vesela. Ta teden grem že na razgovor, izbrala bom pa seveda najboljšo in najbolj plačano službo, ni pa nič v zvezi z šolstvom. Vesela sem, da lahko izbiram. Tako je v življenju, če ti je nekaj namenjeno, bo počakalo, če ne, bo prišlo nekaj boljšega. Tako živim in za enkrat mi tako uspeva," je povedala Anna.

 

 

Komentarjev 5
  • fiston 18:43 18.oktober 2018.

    Saj ni dala odpoved, samo odvestila da je ne bo v službo. Ne vem, kaj delodajalec lahko iztoži, tudi če mu daš odpoved 3 dni. Pač narediš 3 plave kot so včasih rekli, se pravi, da te ni tri dni ...prikaži več v službo, potem te mora odpustiti. No do sedaj še nisem slišal, da bi lahko kdo zaradi tega iztožil kako denarno kazen, ker verjetno v zakonu je samo, da te odpusti, ne vem da bi bila tudi kaka odškodninska odgovornost.

  • Pepe007 11:17 17.oktober 2018.

    V tej zgodbi je veliko vprašajev. Odpoved delavcu ne gre tako na hitro, če v resnici ni sama dala odpovedi. Šola bi to verjetno želela speljati v skladu z zakonskimi roki. Razen, če je imela pogodbo za določen čas in ...prikaži več ji pač niso podaljšali, kar tako ali tako ni avtomatike. Pogodba zavezuje dve strani. Kot delodajalec ne sme delavca dati na cesto brez odpovednega roka, tudi obratno drži in se da za škodo nekaj iztožiti. Ampak tu je odvisno, ali se delodajalec odloči za tožbo ali ne.

  • Snežinko 08:23 17.oktober 2018.

    Ja, a ni čudno, da so jo odpustili, če se enostavno ne prikaže v službi? Dopust, plačan ali ne mora delodajalec vedno odobriti! Aja...glede priimka: ne se finega delat. Priimek je Pajnić, ne pa neki paynich...

Sorodne novice