Magazin > VIP
3681 ogledov

Anna Paynich: To je razlog, da se je vrnila v Slovenijo

Anna Paynich Osebni arhiv
Resničnostna zvezdnica, pisateljica, oblikovalka in učiteljica že snuje nove projekte.

Anna Paynich, ki smo jo na zadnje spremljali v predzadnji sezoni šova Kmetija se predkratkim vrnila v Slovenijo. "Pred kratkim sem se vrnila v Slovenijo iz mojega drugega doma, Pariza, kjer sem predstavljala svojo knjižno uspešnico Brezpogojna ljubezen na izposojo. Prav tako je tam dostopna v večjih knjigarnah. Moja prva knjiga Blišč in beda modnega sveta je nastala pred 13 leti prav v Parizu. V ta namen sem se odločila, da za praznične dni naredim paketke in podarim poleg moje druge knjige še prvo knjigo za ceno ene. Moj distributer mi je obe knjigi postavil v večje knjigarne še po Sloveniji. Torej, samo decembra prve kupce čaka presenečenje in moje darilo v paketku z obema knjigama," se pohvali Anna. 

Poleg pisateljske žilice, pa je ponovno obudila tudi oblikovalsko. "Moja kreativnost pa je zopet dobila navdih v Parizu glede ustvarjanja novih, posebnih modnih dodatkov v obliki obroča za na glavo. Prvi obroč ščiti našo auro, jo čisti negativnih energij in drugi obroč je za priklic ljubezni. Vsebuje kristal, kateri podpira posamezno naročnico ter angela, kateri jo bo varoval. Izdelane imam v vseh nežnih pastelnih barvah z vsemi vrstami kristalov in angelov, z delovanjem v sožitju. Naša kronska čakra je najbolj pomembna za našo povezavo z univerzumom in je najbolj dovzetna za vstop vseh zunanjih energij. Zato sem dragim damam in puncam olajšala neprijetne dogodke v življenju s to močno zaščito v kombinaciji s kristali," je zaupala Anna. 

A to ni vse, s čimer se vsestranska ustvarjalka ukvarja, njena velika ljubezen so tudi ples in potovanja: "Sicer pa združujem s potovanji in predstavitvami knjige še plesno znanje, se izobražujem in vodim delavnice kizombe, sensual bachate v tujini. Doma me čakajo nastopi z mojo plesno skupino starejših parov, praznične plesne animacije in naloga, devetošolčke pripraviti na svečan valetni ples. Moje življenje je magično in hvaležna sem, da zmorem in mi uspeva na vseh področjih, kjer vložim svojo energijo, kreativnost in drugačnost. Moje zadnje praznično potovanje bo na Malto, kjer bom na literarnem večeru predstavila svojo knjigo, katera bo dostopna še v knjigarnah na otoku. Naslednje leto se mi obetajo nova potovanja, kajti pripravljam že tretjo duhovno knjigo, katera bo nedvomno tudi uspešnica v našem in tujem jeziku."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice