Magazin > VIP
14527 ogledov

Ana Roš pred kamero brez nedrčka?

ana roš Radio Robin
V vlogi VIP voditeljice v showu Ma kej si show!? na Radiu Robin se je v zadnji oddaji druge sezone preizkusila kuharska mojstrica in ponovna prejemnica treh Michelinovih zvezdic, Ana Roš.

Sprva ni bila preveč zgovorna, a se je kmalu sprostila in se kot voditeljica odlično izkazala.

Med vodenjem jo je čakalo več presenečenj. Med drugim jo je presenetila nekdanja sošolka Beti Tomsič, ki je povedala, da obstaja kar nekaj ljudi, ki še vedno verjame, da Ana Roš ne zna kuhati, ker v študentskih letih še ni pokazala kuharskega talenta.

Voditelj oddaje, Sandi Morel, je izvedel, da je Ana Roš velika ljubiteljica domače glasbene skupine Mi2, katere član jo je pozdravil prek videopovezave, od tujih glasbenih skupin pa obožuje Måneskin, za katere bi na oder vrgla celo spodnje hlače, saj nedrčka ne nosi.

Sandi je poklical tudi Anino mamo Katjo Roš, ki mu je zaupala, da je vedela, da se bo hči hitro izstrelila v svet. "Zanjo materinstvo ni bilo ovira. Ona je sledila začrtani poti," je povedala in Ani podarila zvezdico z željo, da bi bila srečna 24 ur na dan. Oglasil se je tudi Anin sin Svit, ki stopa po maminih stopinjah, saj se je odločil za študij gastronomije v Torinu. Med drugim je povedal, da Ana ni stroga mama in da si je vedno vzela čas za otroka. 

Z obiskom Ane Roš se zaključuje druga sezona VIP voditelja na Radiu Robin. Sandi Morel zabavo z znanimi Slovenci nadaljuje jeseni.

Komentarjev 10
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 18:10 02.julij 2024.

    Antipatična ženska! Da pa ženska po svetu hodi brez modrca je pa tudi precej neokusno. Za doma ok, za ven pa no go. Ko enkrat začne gravitacija delati svoje modrc gor.

  • Grof 16:13 02.julij 2024.

    Joške je vmešala v kisle vampe, pa nima kajpokazat

  • Avatar MS
    MS 15:43 02.julij 2024.

    Rumeno, rumeno! Kam pluje ž24?