Magazin
31 ogledov

Ribji kolački

ribji kolački Norbert Tutschek
Ribji kolački so prava izbira za popoldanski prigrizek. Postrezite jih s pekočo omako.

Sestavine:

Za pekočo omako:

Priprava:

  • Za ribje kolačke z domačo pekočo omako namočimo ribo za nekaj ur (oz. glede na ribo tudi nekaj dni prej) v vodo, da se zmehča. Nato ribo razdelimo na koščke in jo narežemo na majhne koščke ali jo nasekljamo v kuhinjskem rezalniku.
  • Ribice skupaj z moko, maslom, jajcem, mlekom in pecilnim praškom zmešamo v testo, ki ga začinimo z nasekljano mlado čebulo, česnom, čilijem, timijanom in soljo.
  • Nato ribje kolačke zajemamo z žlico in ocvremo v vročem olju.

 

več receptov za ribje jedi poiščite tukaj!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.