Magazin > Odnosi in prosti čas
14581 ogledov

Seks: To se dogaja vsem, a o tem nihče ne govori

seks, ljubezen
Včasih ni vse tako seksi, kot bi moralo biti … To je nekaj smešnih in bizarnih situacij, ki se med seksom zgodijo vsem, a o njih vsi molčijo!

Zvoki iz vagine 
Se vam je že zgodilo, da ste ga ob menjanju poze "spustili", vendar iz sprednje luknje, ne zadnje. Naj vas pomirimo, če ni vetriča, ni bilo prave akcije. 

Nista se zedinila glede poze
Sta med akcijo zamenjala pozo, a nista imela v mislih iste, zato je vse skupaj izpadlo malo nerodo in nič kaj seksi? 

Bojne rane
Vročina, znoj, mastni lasje, nategnjena mišica, odrgnine …, ko je akcije konec, se počutite kot da ste ravno zaključili s katerim izmed adrenalinskih športov. Nič hudega, to le pomeni, da sta se imela dobro. 

Suša
Vi bi, vaša spodnja prijateljica pa ne sodeluje z vami in je povsem suha. Ne sekirajte se, vzemite lubrikant in situacija je rešena.

Kaj si rekel?
Vas vzburjajo opolzke besede, a, ko vam reče ku***, vas kar zmrazi? Ali obratno, blebeta take mlačne neumnosti, da se sploh ne morete osredotočiti na akcijo. 

Lužica
Mehur vam lahko obrne hrbet v ključnem trenutku, zato je dobro, da greste pred vročo akcijo na malo potrebo, če vas tišči.

Bivši v mislih in v besedi
Ste ga ponesreči poklicali z napačnim imenom ali pa on vas? Se zgodi, moč navade. Rdeči alarm je le takrat, kadar ste v bivšega ali bivšo še vedno zaljubljeni.

Medtem, ko je na vas …
Delate spisek stvari, ki jih morate kupiti v trgovini, spomnite se na neplačane račune, skrbi vas, da boste zamudili v službo. Nič ni narobe, če se to zgodi na vsake toliko, če pa o drugih rečeh razmišljate vsakič, ko ste z njim, je to morda znak, da med rjuhami nimate najbolj spretnega ljubimca. 

Dojenje
To večkrat preseneti novopečene starše. Ob ženskem orgazmu, se namreč rado sprosti tudi materino mleko. Če vaju to moti, med akcijo pač pustite modrček na sebi. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice