Magazin
80 ogledov

Ljudje v uniformi so najboljši v postelji

uniforma seksi ženska Shutterstock
Večina žensk bo zatrdila, da ni nič bolj seksi kot moški v uniformi, moški pa se bodo prav tako strinjali, da jih nič ne podkuri bolj kot zapeljiva sobarica ali medicinska sestra.

A sodeč po rezultatih ankete, ki jo je naredila spletna stran BeNaughty.com, ni le uniforma tista, ki privlači nasprotni spol, temveč velja tudi prepričanje, da je ta oseba zagotovo tudi zelo dobra v postelji. Prav tako večina meni, da so ljudje, ki nosijo uniformo, tudi bolj iskreni in spoštljivi v razmerju.

Rezultati ankete so pokazali, da kar 52 odstotkov moških in 37 odstotkov žensk verjame, da je nasprotni spol v uniformi bolj pozoren v spalnici. Poleg tega je kar 70 odstotkov obeh spolov prepričanih, da bi bil prvi zmenek veliko boljši z osebo, ki nosi uniformo. Kar 50 odstotkov moških in 46 odstotkov žensk meni, da je iskrenost pri nekom, ki nosi uniformo, na prvem mestu. A kot kaže nimajo vse uniforme enakega vpliva. Policista, zdravnika in pilota z lahkoto premaga vojak.

"Uniforma daje občutek avtoritete, moči in kreposti. Vse to pa so hkrati kvalitete, ki jih večina išče v partnerju," je rezultate ankete razložil predstavnik spletne strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.