Magazin
46 ogledov

Jagodni punč s cimetom in marcipanom

Brezalkoholni jagodni punč s cimetom in marcipanom Norbert Tutschek
Brezalkoholni jagodni punč s cimetom in marcipanom lahko postrežete po božični večerji.

Sestavine:

Za eno skodelico, okoli 200 ml:

  • 50 g jagod
  • 150 ml pomarančnega soka
  • 1/4 cimetove skorje
  • 1 žlica marcipana
  • 1/2 limone (sok limone)

Priprava:

  1. Najprej pogrejemo jagode in pomarančni sok.
  2. Dodamo cimetovo skorjo in pustimo stati okoli 10 minut.
  3. Osladkamo z marcipanim in sokom polovice limone ter dobro premešamo.
  4. Brezalkoholni jagodni punč posrežemo še vročega.

ŠE VEČ RECEPTOV ZA kuhano vino
punč in liker najdete tukaj

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.