Magazin > Horoskop in Numerologija
8177 ogledov

Za ta tri znamenja je februar mesec sreče

Zima
Čeprav se v tem mesecu dogajajo veliki astrološki premiki, pa bo za ta tri znamenja februar eden izmed najbolj srečnih mesecev v letošnjem letu.

Dvojčki
Po januarju, polnem zapletov, se boste februarja počutili veliko bolje. Zato je čas, da končno uživate v teh trenutkih sreče! Februar je za dvojčke čas zasluženega počitka, ko nabirate novih moči in lepe trenutke, ki jih nato shranite v spomins za preostale mesece. Pojdite ven, potujte, poskusite nekaj novega, svetuje portal Miss7.

Tehtnice
Tehtnice bodo pokale od karizme in neverjetno pozitivnega ozračja. Februarja boste v centru pozornosti, vsi vas bodo občudovali. Tehtnice so rade obdane z pozornostjo, zato vam ne preostane nič drugega, kot da v teh trenutkih maksimalno uživate.

Ribe
Medtem ko so drugi polno zaposleni, se lahko osebe rojene v znamenju rib sprostijo, zleknejo v naslanjač in napolnijo baterije. Astrološki pretresi se jih ne bodo dotaknili in drugi se le čudijo, kako njim ne gre tako dobro kot ribam. Nasvet: joga in meditacija bosta še dodatno okrepila vaš občutek sreče. 

Pes in dekle Magazin Če imate v svojem življenju vodnarja, ste pravi srečneži zakonca Romantično Magazin Po sedemdesetih letih zakona umrla z roko v roki
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice